"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

 

Cred ca putem fi cu totii de acord asupra unui lucru – folosim aspirina! Sa vorbim acum despre momentul utilizarii aspirinei. Este atunci cand avem dureri insuportabile de cap, febra sau cand racim?

 

Exista persoane care folosesc aspirina si pentru a preveni bolile cardiace. Medicii spun ca acest medicament este atat de eficient datorita acidului salicilic.

 

Bun, am aflat ca este un foarte bun medicament, insa stiati ca poate fi folosita si pentru infrumusetarea pielii?

PUBLICITATE

 

prietena mea de saizeci si patru de ani are un ten de invidiat

 

 

Credeti-ma, rezultatele va vor surprinde! In cadrul acestui articol, va voi prezenta 3 masti excelente ce ajuta la intinerirea pielii, scapandu-va de riduri in acelasi timp, retete pe care o buna prietena de-a mea le foloseste si arata mereu tanara.

 

Trebuie doar sa urmati cateva instructiuni:

 

1.Masca din aspirina si lamaie

 

Ingrediente:

 

• 3 pastile de aspirina

 

• 3 linguri zeama de lamaie

 

Preparare:

 

Este foarte simplu: zdrobiti aspirina si amestecati praful cu zeama de lamaie, pana cand obtineti o pasta. Aplicati pe fata si lasati sa actioneze 10 minute. Clatiti cu apa rece.

 

2. Masca din miere, iaurt si aspirina

 

Ingrediente:

 

• 5 pastile zdrobite de aspirina

 

• 2 linguri de miere

 

• 1 lingura de iaurt

 

Preparare si aplicare:

 

Spalati bine fata cu apa rece, imbibati apoi un prosopel in apa si puneti-l in cuptor timp de cateva minute. Puneti-l apoi pe fata si lasati-l sa stea asa timp de 10 minute, astfel incat porii sa se deschida. Stergeti apoi fata si aplicati masca pregatita in prealabil din ingredientele de mai sus.

 

Lasati sa actioneze 30 de minute, dupa care clatiti cu apa rece si aplicati o crema hidratanta. Rezultatele sunt magice!

 

3. Masca din aspirina si apa:

 

Ingrediente:

 

• 3 pastile de aspirina

 

• 3 linguri de apa plata

 

Preparare:

 

Amestecati apa si aspirina pana cand obtineti un amestec omogen. Aplicati pe fata si lasati sa actioneze 10 minute. Clatiti apoi cu apa rece.

 

Cu aceste 3 retete aplicate alternativ, in prima saptamana Masca nr.1, in cea de-a doua Masca nr.2 s.a.m.d) , buna mea prietena arata ca la 40 de ani!

 

Despre autor:

Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan s-a alaturat Echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa cu ajutorul medicinei naturiste. Pe Elene-Lacramioara o puteti gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE