"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Petrut

Ti-ai dorit vreodata sa fii in mai multe locuri in acelasi timp? Asta ar presupune abilitati supraoemenesti, care insa, potrivit cercetatorilor de la NASA, nu sunt imposibil de atins. Acestea ar putea fi capatate in special prin intermediul practicii „privitului soarelui”.

PUBLICITATE

Sustinatorii acestei tehnici antice, utilizate in vechime de catre mayasi, egipteni, azteci, tibetani si indieni, ii atribuie nu numai beneficii de vindecare, ci si puterea de a induce abilitati supraomenesti precum telepatia si existenta fara hrana!

PUBLICITATE

Iata ce afirma candva Nikola Tesla:

oricine poate avea abilitati supraomenesti

PUBLICITATE

PUBLICITATE

„Consider ca evolutia vietii poate conduce si catre forme de existenta care sa nu necesite hrana pentru a supravietui si neingradite de limitarile spatio-temporale. Nu vad de ce o fiinta vie nu ar fi capabila sa isi obtina toata energia necesara pentru indeplinirea functiilor ei biologice din mediul inconjurator, in loc sa se mai bazeze pe consumul de hrana si pe procesul complicat de extragere si transformare a combinatiilor chimice din alimente pentru a-si dobandi energia vitala.”

PUBLICITATE

CE ESTE PRIVITUL SOARELUI?

Privitul soarelui (supranumit si „inghitirea soarelui”) reprezinta o practica stricta de captare treptata a luminii solare cu organele de vaz in momentele zilei in care emisiile de radiatii ultraviolete sunt cel mai scazute – la rasarit si la apus. Avizatii sustin ca aceasta practica presupune cateva reguli fundamentale. In primul rand, trebuie desfasurata in prima ora de dupa momentul apusului sau de dinainte de rasarit pentru a nu suprasolicita ochii. 

PUBLICITATE

In al doilea rand, tehnica trebuie desfasurata in talpile goale, pentru ca picioarele sa se afle in contact direct cu solul, fie ca este vorba de nisip, namol sau praf. Cea de-a treia si ultima regula presupune cresterea treptata a timpului petrecut privind soarele, pornind de la 10 secunde in prima zi si adaugand zilnic cate 10 secunde. Sursele sustin ca practicarea privitului soarelui nu implica niciun fel de riscuri atat timp cat se respecta aceste trei reguli.

PUBLICITATE

Ucraineanul Nikolai Dolgoruky se autoproclama un „inghititor de soare”. Acesta practica privitul soarelui de 12 ani incoace, si sustine ca, inca de la inceput, obtine o mare parte din energia necesara vietii din energia solara.

Alti adepti au declarat ca au incetat sa mai aiba nevoie de hrana dupa numai 9 luni de practicare continua a privitului soarelui (la pragul

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3 4 5

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]