"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

te adresezi degraba unui urolog.

loading...

 

2. Testul golirii duble

 

Testul presupune mersul la baie atunci cand simti nevoia sa urinezi, si inca o data la interval de zece minute. Daca dupa cele doar zece minute reusesti sa urinezi din nou, inseamna ca ai retentie urinara. Si in acest caz, te sfatuim sa te programezi cat mai curand la un examen urologic.

 

Te intrebi daca exista si un remediu casnic pentru aceasta problema? Ei bine, da! Desigur, nu se compara cu efectul unui tratament stabilit de un medic avizat, dar chiar este de ajutor.

 

Pana ajungi la consultul urologic, Doctor Oz recomanda sa introduci in alimentatia zilnica seminte de in. Semintele de in calmeaza iritatia tractului urinar, previn infectiile si usureaza actul urinatiei.

 

Adauga seminte de in macinate la cerealele cu lapte sau iaurtul de dimineata, sau amesteca-le cu sucuri concentrate de fructe si legume.

 

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa: youtube. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.  Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

 

loading...
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.