"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Ileana Mladinoiu

Aveti in anturajul vostru multe persoane pe care le admirati pentru felul lor de afi, pentru ca stiu sa vorbeasca placut, nu sunt arogante, nu-si demonstreaza superioritatea, indiferent de nivelul lor de pregatire, inspira incredere.

Desigur, va intrebati cum de reusesc sa aiba toate aceste calitati, fara sa depuna eforturi mari.

Dr. Travis Bradberry, coautor al lucrarii “Inteligenta emotionala”, dupa multe cercetari, recunoaste existenta unor caracteristici de baza care fac ca anumite fiinte sa fie mai amabile, mai respectuoase, mai carismatice decat altele.

cum poti fi irezistibila

Astfel, persoanele irezistibile, fiindca acestea sunt in atentia specialistului mentionat, stiu exact ce vor de la viata, pentru ca:

PUBLICITATE

Ii trateaza pe toti cu mult respect

Nu-i dezapreciaza pe ceilalti, constienti fiind ca nu sunt superiori celor din jur, chiar daca acestia nu sunt persoane importante (de exemplu sefi ai unor companii). Pentru irezistibili, nu exista clasa sau statut care sa separe oamenii. Ei ne amintesc mereu ca facem toti parte din aceeasi rasa.


Nu folosesc barfele intr-o conversatie

O persoana carismatica nu simte nevoia (si nici nu poate) sa foloseasca barfa ca motivare pentru a participa la un dialog. Ea da din ea ce are mai bun, inspirandu-i pe altii, lasandu-i sa straluceasca. “Barfele apartin unor oameni cu trasaturi negative, iar pentru multi adepti ale lor toleranta este limitata”, explica Travis Bradberry.


Ii trateaza pe altii asa cum se asteapta sa fie tratati

Dr. Bradberry crede ca fiintele irezistibile urmeaza o regula foarte sanatoasa de viata. O regula care ne spune ca trebuie sa-i tratam pe ceilalti asa cum isi doresc sa fie tratati. Pentru ca semenii nostri au dorinte si teluri diferite. Irezistibilii inteleg bine lucrul acesta, se adapteaza comportamentului lor, in ideea de a-i face sa se simta confortabili.


Au limite sanatoase

Irezistibilii nu urmaresc sa placa tuturor, stiu ca este timp si loc pentru toate. Ei nu dau mai mult din ce au, nu se epuizeaza niciodata. Au grija sa nu-si depaseasca limitele, tinand cont ca dragostea de sine este foarte importanta pentru a inainta in viata.

Sunt autentici

Persoanele irezistibile nu pretind niciodata ca sunt ceea ce nu sunt. Nu vor sa semene cu un supermodel, sunt convinsi ca oamenilor nu le place falsitatea. Insa, atunci cand pasesc intr-un anume

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!