"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 − one =

five × four =

Un articol de Cristian Iacov

loading...

 

Scaderea concentratiei zaharului in sange poarta denumirea de hipoglicemie. Aceasta conditie de sanatate apare atunci cand nivelul glucozei din sange scade prea mult pentru a mai furniza organismului cele necesare bunei functionari.

 

de ce trebuie sa ai un plic de zahar la tine

 

 

Sunt sigur ca foarte multi dintre noi am experimentat o cadere brusca a glicemiei, experimentand senzatii de neliniste, senzatie mare de foame, neliniste, greata, extremitati reci, transpiratii excesive, amorteli si furnicaturi la degete si buze, tremuraturi…

 

In cazul in care te afli in aceasta situatie si experimentezi o scadere a glicemiei, iata ce trebuie sa faci:

 

– ia pliculetul de zahar si combina-l cu un pahar de apa

 

– amesteca bine pana cand zaharul se dizolva

 

– bea-l imediat

 

Acest mic truc iti va creste imediat glicemia, aducand-o la o valoare optima pentru buna functionare a organismului.

 

Asadar, data viitoare cand iesi din casa ia-ti cu tine un pliculet de zahar pentru orice eventualitate. Nu stii cand ti se poate intampla!

 

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor si fondator al site-ului Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman.Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau

Google+.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.