"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

 

Aceste gropite in barbie sunt destul de enervante pentru unele femei, dar sunt adorate de barbati. Totodata trebuie sa stiti ca inclusiv personalitatea acestor persoane este destul de diferita de a celor care nu o au….

 

Probabil ca si dumneavoastra cunoasteti persoane care au acea gropita sic in barbie, dar iata ce nu stiati despre aceste persoane:

 

ce nu stiai despre gropitele in obraji

 

 

– aceste gropite se mostenesc de obicei din generatie in generatie (chiar daca parintii nu au, este posibil ca o ruda sa aiba)

 

– persoanele cu gropite in barbie cauta cu disperare atentia si au o puternica latura sexuala

 

– sunt mai sensibile

 

– plang foarte usor, fara a avea motive intemeiate

 

– persoanele cu gropita in barbie au momente de tristete indelungata

 

– ele se simt ranite de fiecare data cand partenerul nu isi doreste intimitatea sexuala

 

– aceste persoane considera ca iubirea fizica este in stransa legatura cu cea emotionala

 

– le este teama de respingere, acesta fiind un lucru ce le poate face foarte mult rau

 

Iata cateva peersonalitati care au aceste gropite in barbie : Michael Jackson, Aaron Eckhart, John Travolta, Sandra Bullock, Ben Affleck, Matt Damon, Demi Lovato

 

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

PUBLICITATE

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE