"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Razvan

Aranjarea hainelor in dulap reprezinta o problema obisnuita in randul multor persoane din intreaga lume. Insa cu ajutorul acestui truc simplu, iti vei schimba complet modul in care iti aranjezi hainele. 

PUBLICITATE

Iti trebuie un singur lucru…

PUBLICITATE

asa faci mai usor ordine in dulap

PUBLICITATE

Acum iti poti aranja si ordona dulapul ieftin si rapid, cat ai zice peste. Romanii consuma peste 5 milioane de doze de suc, anual. Conform celor mai recente statistici, asta inseamna ca in fiecare casa se consuma cel putin doua doze de suc pe zi….

PUBLICITATE

De aceea, in acest articol, iti vom arata cum sa folosesti aceste doze, ca sa aranjezi cat mai bine hainele in dulap. Acest truc este foarte simplu si cu siguranta iti va placea, mai ales ca vei economisi spatiu…

PUBLICITATE

Ce trebuie sa faci:

Ia o doza de suc goala, apoi ridica pe verticala cheita de desfacere, pana cand reusesti sa o rupi. Fiecare cheita are doua „gauri”. Ia un umeras si introdu cheita pe gatul lui. Apoi, de cea de-a doua gaura a cheitei, agata un alt umeras. Fa asa cu mai multe umerase, si in acest fel, spatiul de depozitare va fi mai aerisit si mult mai ordonat! in plus, vei economisi si spatiu.

PUBLICITATE

Iata mai jos un video care iti va arata in detaliu cum sa procedezi!

PUBLICITATE

Despre autor:

PUBLICITATE

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]