"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Ileana Mladinoiu

 

Sasha Eliasson, un australian de 22 de ani, aflat de doua ori in moarte clinica, in urma unui grav accident de motocicleta, s-a hotarat sa vorbeasca pe Internet despre experienta traita in acele momente……

 

nu trebuie sa ne temem de moarte

 

 

Astfel, acest tanar nu a traversat vreun tunel, nu a descoperit niciun fel de lumina alba, nu l-a vazut pe Creator, nu a descoperit niciun paradis, ci “un vid mare negru” si a avut senzatia ca a tras un pui de somn, fara vise.

 

“Totul era negru. Cand te trezesti, ai impresia ca ai dormit mult timp, cand, de fapt, sunt doar cateva minute. Este ca si cum cineva ar fi apasat pe un intrerupator pornire/oprire.

PUBLICITATE

 

Sacha marturiseste ca cele doua experiente l-au ajutat sa vada viata diferit: “Tot ce aveti de facut este sa acceptati moartea asa cum este, ca o parte a vietii. Atunci veti intelege ca nu aveti a va teme de nimic. Odata ce esti acolo, asta e, s-a terminat totul. Moartea nu este nimic altceva decat un somn lung. Nu trebuie sa va sperie”.

 

“Pentru el, oamenii care spun ca s-au confruntat cu faimoasa lumina alba in timpul mortii clinice au avut, probabil, spiritul inca activ, iar ceea ce au experimentat a fost ca un vis.”

 

Australianul isi face cunoscut pe site-ul Reddit si regretul ca intotdeauna a fost ateu. Cu toate acestea, recunoaste ca o parte din el “spera ca exista un Dumnezeu sau ceva mult mai mare peste noi insine. Sunt inca ateu si acum stiu ca nu exista nici Dumnezeu sau rai, cel putin nu pentru mine”.

 

Ca urmare a experientelor traite in timpul mortii clinice, tanarul este convins ca nu mai este nimic dupa moarte. Iata de ce a hotarat ca, atunci cand ii va veni sorocul, sa doneze organe, pentru ca nu va mai avea nevoie de ele.

 

Pentru noi toti, indiferent daca am trecut sau nu printr-o experienta asemanatoare, nu exista decat o singura si mare dovada a existentei vietii dupa moarte: Invierea lui Iisus Hristos!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE