"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

8 + 4 =

seventeen + 4 =

Un articol de Ileana Mladinoiu

loading...

 

Consider ca niciodata problematica energiei negative nu va fi epuizata, pentru ca se stie ca poate actiona ca un obstacol in viata fiecaruia dintre noi, sub toate aspectele. Este distrugatorul ce antreneaza karma rea si pierderea norocului.

 

Din fericire, exista multe modalitati de a o combate, de a o impiedica sa ne afecteze pe tot parcursul vietii.

 

elimina energia negativa din casa

 

 

Atunci cand simtim ca energia negativa se infiltreaza in locuinta noastra, considerata loc de refugiu, acolo unde ne simtim in libertate si siguranta, departe de problemele din timpul zilei, si ca dintr-o data acest loc de refugiu devine mediu stresant, neprimitor, este cazul sa actionam.

 

Mai intai, facem un tur al casei, de la bucatarie, sufragerie, birou, baie, hol, balcon…sau, pentru inceput, ne putem limita la o singura camera.

 

Luam o foaie de hartie, un creion/stilou, ne asezam pe un taburet in mijlocul fiecarui spatiu pe care intentionam sa-l exploram si, cu foarte mult calm, in liniste, (e necesar sa gasim un moment cand nu vom fi deranjati de copii, vecini…), vom studia cu atentie ce se afla in interiorul lui. Incercam totodata sa aflam starea de spirit pe care o resimtim.

 

Apoi, notam tot ceea ce ne place, dar si ceea ce ne deranjeaza (obiecte, mobilier, bibelouri, covoare, perdele, culori…), fara sa ne punem prea multe intrebari, notand ce simtim ca ne incarca pozitiv, cat si negativ. Esential este sa facem acest lucru cu foarte multa sinceritate.

 

Urmeaza sa aplicam cele 7 tactici/”ritualuri” de indepartare a energiei negative:

 

1. Eliminam tot ceea ce este uzat/vechi

 

Obiecte vechi, imbracaminte uzata, cu gauri, descusuta, refacuta de zeci de ori, roboti uzati de bucatarie ce zac de luni, ba chiar ani, in fundul unui dulap, ziare vechi, carti (care nu sunt de valoare sau pe care nu le mai citim niciodata si nici nu mai stim de ce se afla acolo), obiecte decorative demodate, perdele vechi, jaluzele etc.

 

Multi cunoscatori afirma ca nu e bine sa inghesuim intr-o casa tot soiul de obiecte care nu-si mai gasesc intrebuintarea.

 

Fara indoiala, de unele dintre ele ne vom desparti greu, ne leaga anumite amintiri, dar, daca ne dorim sa facem loc noului in viata noastra, sa ne organizam mai bine, nu are rost sa fie pastrate.

 

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.