"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

Depresia se manifesta diferit de la o persoana la alta, dar cei care au trecut prin astfel de episoade depresive pot intelege mult mai bine suferinta celor care traiesc experiente similare. Si eu am suferit la randul meu de depresie, asa ca inteleg perfect cat de apasatoare sunt simptomele acestei boli.

Vindecarea totala de depresie nu este un lucru usor, dar abordarea problemelor in functie de zodie te ajuta sa adopti moduri de gandire pozitive si sa depasesti mai usor momentele grele.

Daca suferi de depresie, cel mai bine este sa ceri sfatul unui medic de specialitate, intrucat depresia se datoreaza de cele mai multe ori si dezechilibrelor chimice la nivel cerebral, probleme care trebuie corectate de catre medicii neurologi si psihiatri.

Ca nota generala, acest articol nu trebuie sa inlocuiasca opiniile si sfaturile medicilor avizati.

depresia se poate aborda in functie de zodie


Berbec

Berbecii devin adesea deprimati atunci cand se simt privati de comuniunea directa cu flacara lor interioara.

Acest lucru se petrece mai ales cand sunt invatati sa nu-si asculte intuitia si instinctul, iar Berbecii se simt cel mai bine atunci cand iau decizii cu inima.

Cea mai buna metoda prin care Berbecii pot depasi depresia consta in angrenarea in cat mai multe provocari si aventuri. Semnele de foc tind sa traiasca experientele de depresie la intensitate maxima.

PUBLICITATE

Taur

Fiind un semn de pamant, imobil, Taurul tinde sa aspire catre stabilitate si pragmatism.

Taurii nu sunt foarte susceptibili la dezechilibre emotionale, asa ca temperamentul caracteristic lor este la fel de stabil precum isi doresc sa fie si lumea palpabila din jurul lor. Acest lucru ii face mai putini vulnerabili pe fond psihic si emotional.

In cazul in care ajung sa se confrunte insa cu stari de depresie, Taurii sunt sfatuiti sa-si cultive latura senzuala, mai exact sa se lase purtati de micile placeri ale vietii: mese gustoase, bai fierbinti, orice le stimuleaza simturile intr-un mod pozitiv.


Gemeni

Gemenii tind sa devina mai degraba plictisiti decat depresivi.

Un aspect pozitiv este acela ca Gemenii prezinta un interes atat de mare pentru lumea din jurul lor incat atentia lor este mai mereu captata de cate o noua descoperire care ii face sa uite repede de depresie.

Gemenii intampina insa dificultati in depasirea durerilor si

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2 3 4
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE