"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Da, aceasta femeie s-a vindecat de reumatism cu ajutorul unui remediu preparat doar din 2 ingrediente!

Cititi articolul de mai jos si veti afla cum!

asa m-am vindecat de reumatism

Iata cum functioneaza – in primul rand, trebuie sa stiti ca aceasta reteta ne-a fost trimisa de unul din cititorii nostri, care si-a dorit sa ramana anonim. 

Spune ca acest remediu i-a tratat reumatismul, atunci cand medicii i-au spus ca nu o pot ajuta. Spune ca a folosit medicina alternativa, mult mai folositoare decat un tratament medicamentos.

Femeia spune ca tratamentul i-a vindecat si reumatismul mainilor. Avea dureri mari, mai ales noaptea si a incercat orice tratament i-au propus medicii. Spune ca durerile erau atat de mari, incat se ridica noaptea din pat si se plimba pentru a se calma. Asa a hotarat sa incerce acest remediu, iar durerile au disparut.

Nota: remediul este foarte usor de preparat si trebuie sa urmati doar cativa pasi simplii:

Ingrediente:

• 500 de grame de miere

• 300 de ml de apa distilata

• 100 de grame de lucerna uscata

Preparare:

Puneti apa si lucerna intr-un recipient, pe foc. Cand incepe sa fiarba, dati preparatul la o parte si strecurati. Lasati sa se raceasca apoi amestecati apa rezultata cu mierea. Trebuie sa consumati zilnic, 2 linguri din acest remediu, dupa mesele principale, de trei ori pe zi.

“Dupa 10 ani de tratamente cu orice mi s-a prescis de catre medici, pot spune ca nu mai simt durere si nu ma mai trezesc noaptea din aceasta cauza. Durerea a disparut complet” a mentionat femeia.

PUBLICITATE

Deci doamnelor si domnilor, daca si dumneavoastra va confruntati cu aceasta problema, incercati acest preparat!

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...