"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

 

De curand, cel mai bogat om din lume, Bill Gates, a facut publica decizia sa de a dona o mare parte din averea sa persoanelor devaforizate din Africa, India si din alte tari sarace.

 

Totusi, averea donata in numele filantropismului a fost de fapt alocata „serviciilor medicale” administrate sub forma de vaccinuri ca parte a unei decizii bizare care a ajuns sa le cauzeze mult rau persoanelor ce trebuiau de fapt sa fie ajutate.

 

asa s-a testat vaccinul impotriva cancerului

 

 

Aceasta chestiune a fost dezbatuta in instanta de catre Curtea Suprema de Justitie a SUA in 2014, fiind luate in colimator operatiunile intreprinse de fundatia lui Gates in anumite zone rurale din India.

 

Primele semne de intrebare au fost ridicate de administrarea in 2009 a vaccinului HPV (Virusul Papiloma Uman) unui numar de 16.000 fete cu varste cuprinse intre 9 si 15 ani, apartinand unui trib din districtul Khammam din Andhra Pradesh, cu scopul declarat de prevenire a cancerului cervical.

 

Fetele au primit vaccinul, produs de Merck, prin sistemul de sanatate al tarii respective, cu singura mentiune ca ar fi primit „injectii pentru prevenirea imbolnavirilor.”

PUBLICITATE

 

Din pacate, cateva luni mai tarziu, unele dintre fete s-au imbolnavit, iar cinci dintre ele au decedat anul urmator. Cazuri similare s-au inregistrat si alte parti ale tarii, de exemplu in Vadodara, unde au fost raportate doua decese, si in Gujarat, unde 14.000 de copii au primit vaccinul Cervarix, produs de Glaxo SmithKline.

 

In aceeasi perioada au fost spitalizate doua tinere si in nordul Columbiei, iesind ulterior la iveala ca si ele primisera vaccinul. Povestea a luat amploare cand Sama, reprezentantul unui ONG, a vizitat Andra Pradesh in luna martie a anului 2010.

 

Activistii pentru sanatate au descoperit ca peste 100 de fete suferisera crize epileptice, dureri de stomac, migrene si tulburari de dispozitie. S-au inregistrat si plangeri de menstruatie timpurie, sangerari menstruale abundente si crampe menstruale.

 

Sama a evidentiat faptul ca toti acesti copii fusesera folositi drept cobai sub iluzia de „ingrijire medicala”, si s-a descoperit ca nici parintilor nu li se comunicase nimic despre implicatiile vaccinarii, acordul acestora fiind oficializat prin pseudosemnaturi – din moment ce multi dintre ei erau analfabeti, pe acte a aparut doar amprenta digitala a acestora.

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...