"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Razvan

Aceasta teorie fascinanta este sustinuta de ani de zile de autorul american Gregg Braden, devenit faimos pentru modul sau neconventional de abordare a tratamentului cancerului.

PUBLICITATE

Braden sustine ca emotiile afecteaza in mod direct structura ADN-ului, si ca puterea insumata a gandurilor, canalizata prin auto-sugestie sau rugaciune, poate vindeca orice boala fizica.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Celulele canceroase

Efectul canceros poate fi stopat prin vointa si constientizarea sinergiei dintre gandurile noastre si manifestarile lor concrete din lumea fizica, totul avand loc intr-un camp care conecteaza aceste elemente.

PUBLICITATE

Campul esential mentionat de autorul american este dovedit stiintific si explicat in „Nature” nr. 332, cel mai citit jurnal stiintific in 1996.


PUBLICITATE

Controlarea gandurilor si sentimentelor

Emotiile, sentimentele si gandurile noastre alcatuiesc un camp electromagnetic ale carui unde se extind dinspre corp catre exterior pe o distanta de 1 metru.

PUBLICITATE

Chiar si Nikola Tesla sustinea candva ca, intr-o buna zi, oamenii vor putea produce energie electrica doar prin puterea propriilor ganduri, ceea ce inseamna ca gandurile reprezinta o forma de energie deosebit de puternica.

PUBLICITATE

Totusi, este vorba aici despre ganduri dense, focalizate si puternice, si nu despre gandurile tranzitorii, superficiale de zi cu zi. Gandurile colective pot alcatui un camp electromagnetic de o putere exceptionala care poate influenta practic mediul inconjurator.

Dezvoltarea acestei tehnici transcende granitele fictiunii si poate furniza o tehnologie concreta pentru administrarea tratamentului.

PUBLICITATE

Acest fapt a fost surprins si atestat de un material video inregistrat intr-un spital din China, care ilustreaza vindecarea unei tumori canceroase cu dimensiunile de 3×2,5 cm in mai putin de 3 minute urmarind in timp real intregul proces pe ecranul computerizat al ecografului.

PUBLICITATE

Pentru a putea crea o radiatie eletromagnetica puternica, trebuie sa inveti sa-ti controlezi foarte bine sentimentele si emotiile, si sa le intensifici prin exercitiu.


Sentimentele modifica ADN-ul

PUBLICITATE

Sentimentele si emotiile sunt de fapt un fel de oglinzi. Tot ceea ce generam in interiorul nostru se reflecta foarte fidel in mediul inconjurator.

PUBLICITATE

Daca afirmam, de exemplu: „Intr-o zi voi fi fericit, sau voi fi complet vindecat, sau voi avea o slujba buna, etc…”, oglinda ne raspunde ca dezideratele noastre nu se vor indeplini niciodata, sau cel putin nu in viitorul apropiat.

In schimb, daca afirmam si simtim ca ne schimbam chiar in momentul de fata, ca si cum schimbarile s-ar fi produs deja, au loc modificari la nivelul

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]