"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Mihaela Iliescu

Traim intr-o era oportunitatilor de dezvoltare, a calatoriilor rapide, a comunicarii facile, modalitatile de deplasare sunt variate si la indemana, astfel incat putem intra in contact foarte usor cu oricine, in orice colt al lumii s-ar afla.

Pentru cei care nu au experimentat o relatie la distanta, faptul ca ar avea si avantaje li se poate parea ciudat si chiar de neconceput pentru un cuplu.

Cu toate acestea, o relatie la distanta poate consolida, de fapt, legaturile dintre doua persoane si este chiar benefica separarea pentru anumite perioade de timp.

PUBLICITATE

Daca va intrebati cum poate functiona o astfel de relatie de cuplu, atunci cand stati departe de parteneri luni intregi, iata ce spun specialistii despre avantaje:

relatiile la distanta au avantaje

1. Comunicati eficient

Partenerii care traiesc departe unul de celalalt pot fi suprinsi sa constate cat de multe lucruri si-au spus pe Skype, pe Messenger sau la telefon, in timp ce atunci cand locuiau impreuna aveau probleme de comunicare.

2. Relatia in sine devine mai puternica si cladeste increderea

Multe cupluri sunt de parere ca daca relatia lor a rezistat distantei, atunci nu ii mai poate desparti altceva.

De asemenea, pentru ca nu au o alta alegere decat sa aiba incredere unul in celalalt, partenerii iau acest aspect in serios.


3. Pretuiti mai mult timpul pe care il petreceti impreuna

Sa fii departe de cel pe care il iubesti, inseamna ca este putin probabil sa iti apreciezi partenerul la adevarata lui valoare.

Atunci cand sunteti impreuna profitati din plin de fiecare moment pentru a va simti bine unul in compania celuilalt si nu irositi acest timp cu „ciondaneli” pentru lucruri marunte, asa cum se intampla atunci cand locuiati impreuna.

4. Va face sa planificati viitorul

Un cuplu care experimenteaza o relatie la distanta va planifica eficient viitorul.

Cuplurile isi planifica timpul scurt petrecut impreuna, dar si viitorul lor in relatie, precum si perioadele de timp mai lungi pe care le vor petrece unul in compania celuilalt.

5. Sunteti mai independenti in relatie si aveti mai mult timp pentru dumeavoastra

Separarea pe perioade mai lungi de timp face ca ambii parteneri sa invete sa se descurce singuri, sa fie independenti. Fiecare trebuie sa ia decizii si sa rezolve anumite provocari care apar, iar acest lucru ii face sa lucreze in echipa si sa

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restu articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!