"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Petrut

Potrivit numerologiei, data nasterii poate dezvalui multe despre personalitate. Ca sa afli mai multe, tot ce trebuie sa faci este sa aduni separat cifrele zilei, lunii si anului nasterii, pana ce obtii o singura cifra pentru fiecare.

PUBLICITATE

Combinatia cifrelor rezultate poate fi interpretata pentru dezvaluirea de informatii exacte despre personalitatea unei persoane….

PUBLICITATE

ce spun numerele despre tine

PUBLICITATE

De exemplu, daca te-ai nascut pe data de 14 noiembrie 1977, trebuie sa aduni cifrele astfel:

PUBLICITATE

14=1+4=5

PUBLICITATE

11=1+1=2

1997=1+9+9+7=24=2+4=6

PUBLICITATE

Potrivit formulei, combinatia finala de cifre este 5, 2, 6, adica cifra impara, cifra para, cifra para.

PUBLICITATE

Pe baza acestui exemplu poti calcula cu usurinta propriile tale numere. Compara apoi combinatia de cifre obtinuta cu tiparele si informatiile prezentate in continuare:

IMPAR-IMPAR-IMPAR

PUBLICITATE

Persoanele care obtin aceasta combinatie sunt mereu optimiste. Sunt persoane creative, sufletiste si nobile si poseda inclinatii artistice. Sunt insa si foarte visatoare si intampina dificultati in indeplinirea sarcinilor si activitatilor practice. Totusi, energia creatoare este mereu de partea lor.

PUBLICITATE

Aceste persoane traiesc pentru dragoste, dar, din pacate, ajung de multe ori sa sufere din aceasta cauza. Pe plan emotional nu sunt foarte echilibrate, fiind mai degraba sensibile si vulnerabile. Atunci cand isi pierd echilibrul emotional, ajung sa se simta descurajati si lipsiti de sens. Aceste stari se citesc usor din comportamentul lor irascibil si ursuz. Dar deznadejdea nu persista mult, iar nativii cu aceasta combinatie de cifre isi recapata optimismul pe parcurs.

Mai mult, aceste persoane au un suflet minunat. Sunt foarte altruiste si empatice. Singura problema este ca, din cauza sensibilitatii lor aparte, isi pierd usor calmul si buna-dispozitie chiar si atunci cand se confrunta cu probleme banale. Atunci cand se enerveaza, isi directioneaza furia catre propria persoana.

PUBLICITATE

IMPAR-IMPAR-PAR

PUBLICITATE

Aceste persoane sunt exagerat de emotive; in schimb, reusesc sa camufleze acest lucru. Caracteristica lor principala este ca sunt foarte rezervate in ceea ce priveste divulgarea planurilor si intentiilor personale chiar si apropiatilor. Atunci cand decid sa isi comunice intentiile si dorintele, nu se simt in largul lor si se tem sa nu „cobeasca” asupra realizarii acestora.

Din pacate, aceste persoane poarta mai mereu o masca. Cunoscutii nu trebuie sa incerce prea mult sa patrunda in mintea lor, pentru ca nu vor reusi niciodata sa afle adevarul autentic. Asadar, aceste persoane trebuie menajate. Nativii care au talent

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]