"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

 

Un medic faimos ne spune adevarul….

 

Sunt sigur ca nu va gandeati la asta!

 

adevaratul motiv pentru care ne imbolnavim

 

 

Celebrul medic din Ucraina, Victor Dosenko a recunoscut recent un adevar teribil: ” Ne imbolnavim cu fiecare an care trece si desi nimeni nu vrea sa o recunoasca, persoanele cu varsta cuprinsa intre 40-50 de ani nu au o alimentatie corespunzatoare varstei lor.”

 

“Acestea consuma in continuare alimente specifice varstei de 20-30 de ani si comit o mare greseala”.

 

Trebuie sa recunoastem cu totii ca are mare dreptate!

 

Medicul Dosenko este de parere ca alimentatia este responsabila cu aparitia tuturor bolilor autoimune, printre care amintim diabetul, tiroida Hashimoto, artrita reumatoida etc. Sa nu mai vorbim de cancer….

 

Atunci cand avem tendinta de a manca prea mult, ne impiedicam pur si simplu organismul sa proceseze nutrientii si fibrele. El ne recomanda sa mancam astfel incat sa ramanem cu putina foame. Acesta poate fi solutia unui organism sanatos si curat.

 

Daca vor fi urmate aceste reguli, medicul este de parere ca oamenii pot ajunge sa traiasca si pana la 90 de ani fara prea mari probleme de sanatate!

 

Despre Autor:

Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

PUBLICITATE
Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...