"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

Medicii europeni au inceput sa prescrie un tratament de noua generatie cu enzime in locul analgezicelor steroidiene conventionale impotriva durerilor, a placii arteriale, fibrozei pulmonare, cheagurilor de sange si a altor afectiuni.

 

Enzima in cauza poarta denumirea de serapeptaza si este o enzima proteolitica angrenata in digestia proteinelor. In plus, aceasta curata organismul de proteinele deteriorate, fiind astfel ideala pentru eliminarea tesuturilor cicatriceale ale organelor interne, a placii arteriale si a lichidului acumulat in urma leziunilor.

 

enzima care curata arterele

Serapeptaza a fost descoperita in urma studierii viermilor de matase, care o utilizeaza pentru descompunerea frunzelor tari de dud cu care se hranesc, precum si pentru a strapunge invelisul dur al coconilor la incheierea procesului de metamorfoza.

PUBLICITATE

 

In forma izolata, aceasta enzima proteolitica poseda proprietati antiinflamatorii si analgezice similare aspirinei si medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene (NSAIDs), dar fara efecte adverse.

 

S-a observat inclusiv faptul ca serapeptaza anihileaza celulele canceroase inainte ca acestea sa produca formatiuni tumorale.

 

Modul de actiune

 

Enzimele au rol catalizator, controland impreuna cele peste 4000 de reactii biochimice corporale.

 

Cercetatorul german Hans Napier, autorul studiului desfasurat asupra serapeptazei, a descoperit ca enzima in discutie curata arterele obstructionate si preintampina necesitatea operatiilor de by-pass.

 

Dr. Napier a folosit serapeptaza si in tratamentul unei paciente care urma sa fie supusa unei interventii de amputatie a mainii, cu ajutorul acestei enzime reusind sa ii salveze mana.

 

Aceeasi enzima s-a demonstrat ca dizolva subprodusele fibrinei pe timpul procesului de coagulare a sangelui, reducand materializarea cheagurilor de sange, iar cercetarile in domeniu sugereaza ca dizolva si invelisul de fibrina care acopera tumorile, facandu-le astfel aproape imposibil de detectat de catre sistemul imunitar.

 

Desi medicina conventionala abia a inceput sa investigheze proprietatile serapeptazei, aceasta enzima este utilizata cu succes de peste 30 de ani in medicina alternativa de catre unii vraci si vindecatori de pe continentul asiatic. Dovezile empirice indica faptul ca serapeptaza are cu mult mai putine efecte adverse decat EDTA (etilen-diamino-tetraacetic) in tratamentul de eliminare a placii arteriale.

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE