"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

Matt si Danielle Davis din California tocmai se cununasera in biserica atunci cand s-a produs tragedia. Dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav, Matt a intrat in coma, iar medicii nu i-au dat sanse reale de recuperare.

Atunci cand au sugerat deconectarea barbatului de la aparate, Danielle a refuzat vehement aceasta decizie, l-a luat acasa si a stat langa el zi si noapte.

sotul ei a stat in coma trei luni

Matt suferise mai multe fracturi osoase, leziuni ale organelor interne si leziuni cerebrale. Pronosticul lui era unul defavorabil.

PUBLICITATE

A fost o perioada coplesitoare pentru sotia sa, Danielle. „Accidentul ne-a rapit orice sansa de a incepe o viata normala ca sot si sotie. Dar eu nu m-am dat batuta”, isi aminteste aceasta. Tatal lui Matt murise cu doar doi ani in urma, iar mama sa era prea bolnava ca sa aiba grija de el. Sarcina ingrijirii lui Matt a cazut astfel pe umerii lui Danielle, dar iubirea ei pentru el i-a acordat toata puterea de care avea nevoie. Femeia l-a adus acasa si a renuntat la orice ca sa-l poata veghea la pat in permanenta.

Dupa trei luni scurse cu greu, credinta si speranta nutrite de Danielle au fost rasplatite din plin: in mod complet neasteptat, Matt a deschis ochii! Danielle a fost coplesita de emotie cand a observat ca sotul ei incerca si sa-i vorbeasca. La incurajarile sotiei sale, Matt a reusit sa-i sopteasca cuvintele „Incerc.” „Acele vorbe au fost cel mai frumos lucru pe care l-am auzit vreodata”, isi aminteste Danielle.

In ciuda sanselor foarte mici, Matt s-a trezit din coma si a trebuit sa lupte din greu ca sa duca din noua o viata normala. A trebuit sa invete din nou sa vorbeasca, sa stea in picioare si sa mearga, dar progresele sale au fost constante, iar Danielle a fost foarte fericita sa aiba din nou langa ea barbatul de care se indragostise. Matt inca nu reuseste sa-si aminteasca unele evenimente dinaintea accidentului, printre care si lucruri privind relatia lui cu Danielle si petrecerea de nunta.

Dar chiar daca accidentul i-a sters amintirile, iubirea pentru sotie a ramas intacta, iar Matt este convins ca este alaturi de femeia potrivita: „Sunt atat de fericit ca am luat-o pe

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE