"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

 

Problema generala a parintilor din zilele noastre, copiii nemanierati si rasfatati. De aceea noi am hotarat sa scriem azi un articol despre top 5 greseli pe care le faceti adesea, in educatia copilului, fara sa va dati seama.

 

Daca nu luati masuri la timp, copiii vostrii vor avea de suferit!

 

greseli pe care le fac parintii

 

Acest fapt a fost confirmat de Emma Jenner, o femeie celebra, cunoscuta pentru soul ei „Bona” de la televiziunea TLC. Exista 5 greseli grave pe care parintii le fac in educatia copilului, iar mai tarziu ajung sa sufere ambele parti.

 

Conform Emmei este vital sa cerem mai mult de la copil decat acesta ne ofera si sa le oferim mai putin pentru ca ei sa obtina singuri mai mult.

PUBLICITATE

 

Iata cele 5 greseli grave:

 

Iti este frica de propriul tau copil

 

Exemplu: daca un copil vrea sa bea lapte dintr-o alta ceasca, nu din cea pe care o foloseste in mod normal, parintii cauta imediat una noua in loc sa ignore doleantele copilului. Se tem ca nu cumva copilul sa planga si sa refuze laptele.

 

Emma crede ca este o greseala foarte mare, copilul nu trebuie sa te comande. Trebuie sa il lasi sa planga, poti merge intr-o alta camera pana cand se linisteste. Nu trebuie sa faci intotdeauna ce vrea copilul, gandeste-te la mesajul pe care i-l trimiti…

 

Inventarea scuzelor (asa sunt copiii)

 

Una din cele 5 greseli este sa iti scuzi copilul in public pentru un anumit comportament, doar pentru ca este copil. Astfel iti vei motiva copilul sa continue cu aceasta atitudine.

 

Copiii pot face mult mai multe decat se asteapta parintii lor sa o faca, insa asta tine de respect, maniere, munca zilnica si generozitate.

 

Emma spune ca trebuie sa cresti asteptarile fata de propriul copil, astfel il vei invata sa se comporte asa cum trebuie.

 

Nu ii lasi pe altii sa il certe

 

In trecut, profesorii ii puteau mustra pe elevi, daca nu se comportau asa cum trebuie.

 

Erau ochii si urechile noastre, insa in zilele noastre este aproape imposibil, deoarece daca un profesor cearta un elev, parintele se supara foarte rau. Daca te vei comporta asa, ii vei da frau liber copilului sa aiba o atitudine indiferenta.

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restu articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!