"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Mihaela Iliescu

In cazul in care nu stiati pana acum, fericirea la locul de munca este masurabila, iar atunci cand ne simtim bine, devenim eficienti si creativi.

PUBLICITATE

Chiar daca ar putea parea o contradictie de termeni, putem fi fericiti la locul de munca.

PUBLICITATE

Articolul de fata este o pledoarie pentru schimbarea perspectivei, a locului de munca sau a domeniului de activitate, daca acestea nu vi se mai potrivesc intr-un anumit moment al vietii.

locul de munca te face fericit

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Un angajat demotivat se duce la „scarbici”, lucreaza mecanic, se limiteaza la sarcinile zilnice obligatorii, pe care abia asteapta sa le termine, nu tinteste o avansare, iar starea aceasta se rasfrange si asupra celorlalte aspecte ale vietii.

PUBLICITATE

Evitati sa faceti parte din aceasta categorie, daca oricum va duceti la serviciu (din diferite motive, care tin de alegerile personale) si haideti sa aflam impreuna care sunt temele de gandire si intrebarile pe care trebuie sa vi le puneti pentru a va da seama daca sunteti in locul potrivit, iar munca va este platita asa cum ar trebui sau daca aveti posibilitati de dezvoltare.

Iar vestea buna este ca puteti influenta perceptia dumneavoastra depre fericirea la locul de munca. Sigur ca nu exista o reteta universala care va invata cum sa fiti mai fericiti, dar sunt aspecte mici, care se afla in zona de actiune a fiecaruia si pot fi introduse in rutina zilnica.

PUBLICITATE

Dincolo de aspectul financiar si de motivatia intrinseca pe care ne-o poate oferi faptul ca facem ceea ce ne place, ce mai contribuie la sentimentul de fericire pe care il poate oferi locul de munca?

PUBLICITATE

Raspunzand la intrebarile de mai jos aveti posibilitatea de identifica ceea ce va lipseste la actualul loc de munca, ce ati vrea sa imbunatatiti si, mai ales, daca lucrati in domeniul care vi se potriveste.

1. Stiti exact care sunt asteptarile de la dumnevoastra?

PUBLICITATE

Pe langa respect si suport, pentru un angajat este benefic sa existe transparenta, sa stie ca in orice moment poate discuta despre activitatea sa cu colegii sau cu conducerea firmei.

PUBLICITATE

2. Aveti autonomie? Aveti la dispozitie materialele si echipamentele necesare pentru a va indeplini sarcinile?

Aceasta se traduce in libertatea si controlul pe care un angajat le are in organizarea si stabilirea timpului necesare realizarii sarcinilor de serviciu, precum si in suportul

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2 3

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]