"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seventeen − 16 =

11 + twenty =

Un articol de Petrut

loading...

 

Legea atractiei a schimbat viata multor oameni. Inclusiv celebritati precum Jim Carrey, Oprah si Big Sean au marturisit ca s-au bucurat de mult succes dupa ce au pus in practica Legea atractiei.Iata in ce consta aceasta lege:

 

pune in aplicare legea atractiei

 

 

Realitatea este generata de gandurile, credintele si asteptarii proprii. Sentimentele si emotiile sunt cele care determina evenimentele viitoare. Gandurile si sentimentele unui individ sunt interconectate. De fiecare data cand proiectezi in minte imaginea lucrurilor dorite si asteptate, esti invaluit de sentimente pozitive.

 

Pasii prezentati in continuare te pot ajuta sa-ti schimbi radical viata in bine. Prin exercitiu, poti ajunge sa stapanesti cea mai impresionanta abilitate personala, Arta Fericirii.

 

1. Cel mai important este sa nutresti sentimentul de bine

 

Felul in care te simti trebuie sa devina o prioritate pentru tine. Exerseaza-ti abilitatea de a crea cat mai multe momente de placere, implinire si bunastare. Poti realiza acest lucru selectand si concentrandu-te exclusiv pe gandurile cele mai pozitive care iti trec prin minte. Daca iti face placere si te linisteste sa urmaresti videoclipuri amuzante pe YouTube, incepe de aici! Scopul esential este sa ajungi sa te simti cat mai bine posibil, cat mai mult timp posibil, cat mai des posibil.

 

2. Incepe-ti ziua cu incredere si axat pe ideea de succes

 

Primele 5 minute sunt cele mai importante. Invata-te sa te simti calm, linistit, bucuros si entuziast inca de la trezire. E nevoie intr-adevar de mult exercitiu, dar odata ce vei ajunge sa stapanesti starea de spirit de la trezire, vei reusi sa realizezi mult mai multe lucruri pe timpul zilei. Este mult mai usor sa incepi ziua cu ganduri optimiste si sa mentii aceasta mentalitate decat atunci cand iti faci griji si manifesti sentimente de frica si de neincredere. Concentreaza-te asupra sentimentelor de bucurie.

 

Iata cateva sugestii:

 

• Nu folosi telefonul mobil timp de 30 de minute de la trezire

 

• Cauta sa fii singur in liniste

 

• Proiecteaza-ti in minte lucrurile pe care ti le doresti

 

• Fa exercitii de meditatie si de stretching

 

• Repeta in gand mantre si afirmatii pozitive

 

3. Sentimentele de recunostinta si apreciere sunt fundamentale

 

…Continuare pe pagina urmatoare

loading...
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.