"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Petrut

Dr Otto H Warburg, castigatorul premiului Nobel, a facut o descoperire magnifica! El sustine ca deficitul de oxigen este adevarata cauza a aparitiei cancerului! Conform spuselor sale, un organism fara oxigen este extrem de acid, mediul propice al aparitiei celulelor canceroase.

PUBLICITATE

ce trebuie sa faci sa reduci nivelul de aciditate din organism

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Celulele canceroase sunt anaerobe, asa ca nu pot supravietui intr-un mediu oxigenat sau alcalin.

El mentioneaza ca „ orice celula sanatoasa, are nevoie de oxigen, insa celulele canceroase nu pot supravietui fara oxigen. Daca o celula ramane timp de 48 de ore fara 25% din oxigen, ea devine canceroasa.”

PUBLICITATE

Dieta este cea care regularizeaza nivelul pH-ului. Un echilibru al pH-ului reprezinta o ratie perfecta intre mediul acid si cel alcalin.

PUBLICITATE

Organismul uman functioneaza perfect intr-un mediu alcalin de 7.365. Noi insa avem o dieta nesanatoasa, toxica si acida, care duce la dezechilibrarea pH-ului.

Un astfel de dezechilibru, afecteaza fiecare proces din organism, atragand dupa sine aparitia bolilor precum: diabetul, bolile cardiace si cancerul.

PUBLICITATE

Robert O. Young, autorul cartii ”The pH Miracle,” spune ca principala sursa a problemelor de sanatate este aciditatea. Bacteriile neprietenoase, virusii, parazitii si candida, se dezvolta in medii acide. In momentul in care consumam alimente alkaline, „dusmanii” incep sa moara.

PUBLICITATE

Protejati-va organismul si oferiti-i alimente alcaline. Asigurati-va ca pH-ul este unul echilibrat.

Iata o reteta care poate face acest lucru!

PUBLICITATE

• 1/3 lingura bicarbonat de sodiu

PUBLICITATE

• 2 linguri zeama de lamaie.

Preparare:

PUBLICITATE

Amestecati ingredientele intr-un pahar si asteptati sa se produca reactia. Mai puneti putin bicarbonat, pana cand reactia inceteaza. Turnati amestecul intr-un pahar cu apa.

PUBLICITATE

Preparati intotdeauna un amestec proaspat si consumati tot paharul o data. Daca aveti un stomac sensibil la acid, veti vedea imbunatatiri imediate. Acest preparat va neutraliza instant valoarea pH-ului.

Despre autor:

PUBLICITATE

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]