"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Nu-i nicio problema, majoritatea oamenilor nu considera dusurile chimice aeriene un pericol pana cand nu sunt afectati in mod direct de ele! 

Iar aceste emisii nu sunt simple speculatii, existenta lor fiind dovedita de numeroase probe, printre care si multe inregistrari video.

de ce sunt emisiile avioanelor periculoase

Programul de pulverizare de chimicale in aer la care asistam astazi a inceput in mod propriu-zis in anii ’90. Cu toate astea, tehnologia necesara acestui tip de program exista cu mult timp inainte de aceasta data, si exista marturii ale unor astfel de misiuni chiar si inainte de anii ’90. Un exemplu notabil este cazul din Marea Britanie, unde, intre anii ’50 si ’70, mai multe regiuni extinse ale tarii au fost pulverizate cu chimicale in cadrul unor experimente de razboi biologic. 

Aceste informatii au fost tinute secret in arhivele guvernului, si abia recent au fost facute publice. 

Ca urmare a acestei campanii de pulverizare de aerosoli sponsorizate de guvern s-au inregistrat numeroase cazuri de defecte congenitale. Raportul ziarului The Guardian cu privire la acest incident poate fi studiat accesand acest link.

Guvernul SUA a folosit si el tehnologii similare pe perioada razboiului din Vietnam. In acest caz, s-au folosit tehnologii de „insamantare a norilor” pentru prelungirea sezonului musonic in vederea intreruperii liniilor de alimentare vietnameze. Programul a fost denumit Operatiunea Popeye, si a fost considerat un succes. 

PUBLICITATE

Mai recent, guvernul chinez a facut uz, in mod declarat, de tehnologii de imprastiere a norilor pe durata Jocurilor Olimpice ca sa se asigure ca vremea se mentine uscata. Iata, deci, ca tehnologia de manipulare a vremii se foloseste de multi ani incoace. Si, cu toate ca programul de pulverizare de chimicale este putin diferit, acesta se bazeaza de fapt ce acelasi tehnologii folosite de multe ori in cursul istoriei pentru manipularea vremii.

Prin anii 1990, oamenii au inceput sa observe ca darele emise in mod normal de avioane ramaneau pe cer mai mult timp decat in mod obisnuit, formand o perdea de nori care bloca razele solare. Asistand direct la acest fenomen, unii oameni au inceput sa examineze compozitia panzei freatice si a solului ca sa inteleaga ce se petrece de fapt. 

Testele au indicat existenta unor niveluri foarte ridicate de aluminiu, bariu si strontiu

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...