"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

Plombele din diferite tipuri de metale sunt ceva obisnuit in zilele noastre. Poate ca si tu ai una, si cu siguranta folosesti telefonul mobil.

 

Insa stiai ca in acest context iti pui sanatatea in mare pericol, caci aceste plombe sunt extrem de nocive?

 

aceasta plomba si telefonul mobil va pot fi fatale

 

 

Numeroase cercetari au evidentiat riscurile provocate de undele emise de telefoanele mobile. Acestea au aratat si ca efectele negative ale acestor frecvente sunt amplificate in cazul in care ai o plomba care contine mercur. Conform unui studiu, mercurul continut de plomba este raspandit in organism din cauza acestor frecvente.

 

Expunerea electromagnetica la radiatii, mai ales la cele emise de telefoanele mobile, creste nivelul mercurului din sange.

 

Nu numai telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice, ci si alte aparate ca televizorul, wi-fi-ul, calculatorul, cuptorul cu microunde si alte aparate electrocasnice.

 

Plombele din combinatii de metale sunt cea mai mare sursa de mercur din organism, asa ca sunt periculoase pentru ca mercurul este o neurotoxina potentiala care provoaca diferite afectiuni imunologice sau neurologice.

PUBLICITATE

 

Unele cercetari sustin ca aceste plombe degaja mercurul in forma gazoasa in permanenta si ca pana la 80% din plomba ajunge in plamani si in sange. Cand mercurul intra in sange, urmatorul pas este contactul cu celulele. Asadar, exista cu certitudine un pericol pentru sanatate.

 

Vorbind la telefonul mobil, radiatiile electromagnetice si mercurul creeaza un camp electric in gura. Aceasta combinatie, poate duce in timp la aparitia bolilor fatale. Plombele creeaza campul electric care creste nivelul mercurului. Viteza sa este masurata in micro amperi, atingand aproximativ 5 microamperi.

 

Studiile clinice releva ca in cazul galvanismului oral, viteza este mai mare de 5 microamperi, putand provoca unele afectiuni ale organismului, precum durerile de cap, ameteala, migrenele, greata. Odata ce aceste plombe sunt inlocuite, problemele vor disparea imediat.

 

Reactiile alergice ale organismului sunt relationate cu expunerea la radiatiile electromagnetice.

 

Un studiu clinic a demonstrat ca potentialul electric a 50 de milivolti poate provoca galvanism si diferite reactii alergice sau toxice. Alte studii au aratat ca unele persoane care sunt expuse radiatiilor electromagnetice de la cuptorul cu microunde, prezinta un nivel mai ridicat de mercur in corp.

 

Studiile facute pe animale si pe oameni pretind ca s-a aratat ca radiatiile electromagnetice emise de telefoanele mobile cauzeaza

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE