"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

Deodorantul este un produs de igiena folosit de aproape toti oamenii, asa ca se gaseste in orice casa. Pe langa faptul ca ne protejaza de mirosul nedorit de transpiratie, poate fi intrebuintat si in alte scopuri.

Iata doar cateva dintre ele!

iata alte intrebuintari ale deodorantelor

1. Previne aparitia transpiratie sub sani

Fie ca purtati sau nu sutien, vara transpirati cu siguranta foarte mult, chiar si sub sani. Acest aspect nu numai ca este foarte neplacut, ci creeaza mediul propice dezvoltarii bacteriilor. Pentru a preveni acest lucru, aplicati deodorant sub sani dimineata. Puteti aplica deodorant in orice zona a corpului, care transpira excesiv.

2. Ne scapa de cosuri

Chiar si cosurile sau punctele negre pot fi tratate cu ajutorul deodorantului. Aplicati deodorant pe zonele cu probleme si cosurile vor disparea ca prin minune.

3. Tineti ochelarii de soare nemiscati

Cu totii ne enervam atunci cand ochelarii de soare incep sa ne alunece de pe fata. Puteti preveni acest lucru punand deodorant pe bratele ochelarilor.

4. Previne electrizarea parului

Toate femeile au aceasta problema, isi aranjeaza parul, iar in momentul in care ies din casa, parul incepe sa se electrizeze. Si in aceasta situatie ne ajuta deodorantul. Frecati linia parului cu deodorant si nu veti mai avea aceasta problema.

5. Ne ajuta sa incapem in blugii prea stramti

Blugii prea stramti sunt a moda in zilele noastre, insa de multe ori sunt croiti prea stramt si nu putem intra in ei. De acum, va puteti bucura de noua dumneavoastra pereche de blugi, cu ajutorul deodorantului. Pulverizati deodorant in interiorul blugului, pe intreaga lungime si gata! Ati rezolvat problema.

6. Nu permite hainelor sa se decoloreze

Daca de exemplu hainele dumneavoastra incep sa se decoloreze, pentru simplul fapt ca ati stat prea mult in soare si ati transpirat mai mult in anumite zone, incercati sa aplicati deodorant in acele zone, astfel nu va mai trebui sa renuntati la hainele preferate pentru ca se decoloreaza.

7. Preveniti transpiratiile nocturne

Exista foarte multi oameni, care transpira foarte mult noaptea. Antipersiprantul ajuta enorm in aceste conditii. Puneti deodorant pe toate zonele cu probleme si a doua zi nu va veti mai trezi atat de transpirat. Daca totusi transpiratia este excesiva,

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.