"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Razvan

Sa nu va asteptati ca cifrele aflate in discutie sa va prezica destinul sau sansele de a castiga la vreo loterie. Este vorba de cifre legate de starea de sanatate a barbatilor.

PUBLICITATE

Sa aflam ce ne spune medicina despre cele 3 numere si ce ne recomanda Mama natura:

PUBLICITATE

aceste numere ii intereseaza pe barbati

PUBLICITATE


Numarul 4 corespunde antigenului specific prostatei (PSA)

PUBLICITATE

Medicina ne spune ca PSA este o proteina produsa exclusiv de celulele prostatei. Se afla prezenta in secretia glandelor sexuale masculine, dar si intr-o cantitate mica in sangele barbatilor sanatosi.

PUBLICITATE

Valoarea de referinta este de 4 ng/ml. In cazul unui PSA mare, riscul de a dezvolta un adenom sau cancer de prostata creste. Iata motivul pentru care este necesar un control regulat al valorii PSA, incepand de la varsta de 40 de ani.

Natura ne spune ca licopenul este compusul vegetal care da culoarea rosie pepenelui, tomatelor si in cantitate mai scazuta altor fructe. De asemenea, licopenul ar putea juca un rol important in prevenirea cancerului de prostata, una dintre cele mai frecvente forme de cancer la barbati.

PUBLICITATE

Cine consuma alimente bogate in licopen trebuie sa stie ca acesta are capacitatea de a inhiba cresterea celulelor canceroase, scazand cu pana la 20 % nivelul PSA.

PUBLICITATE

Numarul 10 corespunde limitei inferioare a testosteronului, hormonul principal masculin

Medicina ne spune ca, dupa 50 de ani, un barbat din 4 are nivelul testosteronului sanguin scazut la 10 pg/ml. Ori, un nivel insuficient al acestui hormon are un puternic impact asupra calitatii vietii barbatilor.

PUBLICITATE

Scaderea libidoului, tulburarile erectile, oboseala, anxietatea, depresia, somnul perturbat, pierderea masei musculare, acumularea de grasimi in zona abdominala, fragilitatea osoasa, toate demonstreaza deficit de testosteron.

PUBLICITATE

Natura ne spune ca tribulus terrestris sau “coltii babei” favorizeaza in mod natural productia de testosteron (cantitate suficienta) si duce astfel la cresterea libidoului. Gratie acestei plante, barbatii devin mai activi din punct de vedere sexual, ameliorandu-li-se conditia fizica si starea emotionala.

Numeroase cercetari au fost efectuate pentru a se verifica veridicitatea informatiilor oferite de prezentul material.

PUBLICITATE

Un studiu din 2015, avand in atentie 30 de barbati cu “deficit androgenic partial”, a demonstrat ca 750 mg de tribulus terrestris (supliment consumat in doze de cate 250 mg de 3 ori/zi,

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]