"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Zodiacul mayas este alcatuit din 19 semne zodiacale. Afla in ce zodie esti nascut:


2 ianuarie – 21 ianuarie – CHEN

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt mai active si se concentreaza mai bine noaptea decat pe timpul zilei. Apogeul de energie este atins inainte de asfintit si inainte de rasarit. Directia cardinala guvernatoare este vestul, iar energia dominanta este cea a astrului lunii.

acesta este cel mai exact horoscop din lume

22 ianuarie -10 februarie – YAX

Persoanele nascute sub acest semn tind sa inceapa relatii de cuplu cu persoane care sunt nascute in aceeasi perioada ca si ei. Planeta guvernatoare este Venus, motiv pentru care acesti nativi sunt iubitori si calzi. Se recomanda ca acesti nativi sa incerce sa-si foloseasca sentimentele de afectiune pentru armonizarea relatiilor cu familia si apropiatii lor. Au un talent natural pentru impaciuire si stiu sa gaseasca solutii de compromis in perioadele tulburi. Directia lor cardinala guvernatoare este sudul.

11 februarie -2 martie- SAC

Persoanele nascute sub acest semn se simt in largul lor in perioada de timp a zilei cuprinsa intre rasaritul si apusul soarelui. Sunt persoane matinale si cel mai bine si concentreaza dimineata. Directia cardinala guvernatoare este nordul. Animalul reprezentativ este broasca, un animal care se adapteaza usor de la un mediu la altul. Acestor nativi li se recomanda sa manifeste mai mult curaj si sa accepte mai usor schimbarile care se petrec in viata lor.

PUBLICITATE

3 martie -22 martie- KEH

Acesti nativi iubesc natura si echilibrul natural al lucrurilor si servesc in special menirii de a reinstaura ordinea fireasca a lucrurilor. Poseda energia focului, iar culoarea lor benefica este rosul. Exercitiile de meditatie in natura ii incarca cu energie si ii intaresc. Directia cardinala guvernatoare este estul, iar animalul totemic este cerbul nobil si bland.

23 martie -11 aprilie- MAK

Acest semn zodiacal este cel mai misterios dintre toate semnele astrologice mayase. Nativii acestei perioade sunt misteriosi si marinimosi, fiind dispusi oricand sa se sacrifice pentru binele apropiatilor. Sunt insa inchisi in sine si retrasi, si de multe ori dau impresia ca ascund secrete. Le place sa-si petreaca timpul meditand si reflectand asupra lucrurilor din jurul lor. Li se recomanda sa-si dedice suficient timp lor insisi si sa nu se opuna firii lor innascute. Numarul

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3 4
Citește restu articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!