"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

 

Maria Fernandes, in varsta de 32 de ani, din Newark, NJ, avea 4 surse de venit, dintre care doua ture erau la magazinul Dunkin Donuts.

 

In mijlocul zilei, se oprea adesea in parcari, pentru a se odihni in masina. Tinea mereu in portbagaj, o canistra plina cu benzina, asta in cazul in care ramanea fara benzina in lungile drumuri pe care le facea zilnic. Intr-o zi de luni, Fernandes s-a oprit intr-o parcare a unui Magazin WaWa, din Elizabeth, pentru a trage un pui de somn.

 

aceasta femeie a murit in masina

 

 

 

Dupa 4-5 ore in care masina ramasese nemiscata, ingrijorati, angajatii acelui magazin, au sunat la 911, deoarece li se parea ca masina stationase prea mult timp.

 

Cand politia a ajuns, deschizand usa masinii, au simtit un miros puternic de benzina. Specialistii au confirmat decesul femeii si au trimis probe spre laborator.

Analizele au aratat faptul ca femeia se intoxicase cu gazele emanate de benzina, gaze ce veneau de la canistra plina cu benzina din portbagaj (Aceasta se rasturnase accidental si se varsase, probabil nefiind bine inchisa).

PUBLICITATE

 

Seful politiei din Elizabeth, Daniel Saulnier, a declarat faptul ca „ Totul arata dezastruos. Cazul in sine este unul tragic si cu totii avem de invatat din asta!”

 

Studiile au aratat ca incepand cu anul 2010, tot mai multi oameni au optat pentru a lucra in mai multe locuri sau in mai multe ture. Aceste circumstante sunt stresante si astfel ajungem sa facem greseli fatale.

 

Asadar, aceasta poveste poate fi o lectie pentru toti acei oameni care alearga in permanenta dupa bani. Tineti cont de viata dumneavoastra, inainte de a pune banii pe primul loc.

 

Despre autor:

Petrut s-a alaturat echipei Secretele pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...