"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Avocado este un aliment extraordinar pentru tratarea cancerului ovarian si uterin, deoarece are capacitatea de a echilibra hormonii. Un alt fapt interesant este acela ca dureaza 9 luni ca acest fruct sa se coaca. Coincidenta?

aceasta este farmacia lui dumnezeu

1. Rosia

Atat inima cat si rosia au aceeasi culoare. Rosia este bogata in potasiu si are prprietati curative pentru inima si sange.

2. Nuca

Cu emisferele sale stanga si dreapta, nuca seamana foarte bine cu creierul. Oamenii de stiinta au confirmat faptul ca nucile sustin functiile cerebrale.

PUBLICITATE

3. Telina

Telina nu doar ca are forma oaselor, aceasta le si intareste. Bogata in sosiu, telina are efecte miraculoase asupra oaselor. Un alt factor incredibil este acela ca oasele contin 23% sodiu iar telina are aceeasi cantitate. In cazul in care nu aveti un aport suficient de sodiu, in dieta dumneavoastra, organismul si-l va lua din oase, acestea din urma devenind sensibile.

4. Avocado

Avocado este excelent pentru a trata si a reduce sansele aparitiei cancerului. Doza recomandata pentru o femeie, este de 1 avocado pe zi, deoarece ajuta la echilibrarea nivelului hormonal si asa cum spuneam la inceput, nu credeti ca este o coincidenta prea mare ca dureaza fix 9 luni ca acest fruct sa se coaca?

5. Cartofi dulci

Cartofii dulci au forma asemanatoare pancreasului, iar consumul acestui aliment ajuta la echilibrarea zaharului din sange.

6. Morcovul

Bucatelele de morcov arata exact ca un ochi. Oamenii de stiinta au confirmat faptul ca morcovii imbunatatesc circulatia sanguina in interiorul ochiului. Morcovii sunt bogati in betacaroten si reduc aparitia cataractei.

7. Portocala si/sau grapefruitul

Portocalele si grapefruitul arata exact ca sanii unei femei. Consumul acestor fructe reduce riscul aparitiei cancerului de san.

8. Ghimbirul

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

Da-ne un 'Like'!