"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

Produsele apicole,sunt recunoscute ca avand calitati de necontestat in tratarea diferitelor afectiuni si nu de putine ori ,a unora foarte grave cum ar fi bronsita ,cancerul pulmonar ,etc .

In continuare insa, ne vom ocupa de TBC Ganglionar…

apiterapia este dusmanul ganglionilor

In cazul in care ati fost diagnosticat cu aceasta conditie de sanatate iata ce trebuie sa faceti:

Prima data, dimineata inainte de micul dejun, trebuie sa luam 3 pastile de pastura si o lingurita de miere cu laptisor de matca (se gasesc la magazinele de produse apicole)

Fiolele cu laptisor de matca se prepara in felul urmator : la 500 g. miere, 10 g de laptisor de matca,le amestecam bine. Nu incalziti mierea ,daca este vara se incalzeste suficient sa poata fi amestecata fara sa o tineti la soare ,iarna se lasa pe masa in bucatarie ,nu foarte aproape de aragaz sau alta sursa de caldura. Ea se amesteca cu laptisorul usor cand este la temperatura camerei ,apoi puteti pastra preparatul la frigider)

PUBLICITATE

Dupa ce ati terminat de mancat, mai luati 1-2 lingurite cu miere amestecata cu propolis ,3 picaturi de propolis la 2 lingurite de miere, omogenizati si luati.

Preparati din 20 de picaturi de tinctura de propolis si 40 de picaturi de apa fiarta si racita un amestec cu care ar fi bine sa reusiti sa faceti o gargara.

Acest procedeu trebuie efectuat de 2-3 ori pe zi.

Daca din anumite motive nu puteti face gargara ,cineva din familie trebuie sa va faca badijonari in gat cu un betisor de bambus infasurat la un capat cu un tifon steril si legat cu o fasie subtire tot de tifon pe care il inmuiati intr-o solutie de propolis combinata cu apa in proportii egale.

Mai este necesar ca bolnavul sa se unga singur in zona ganglionului afectat sau cineva din familie sa-l ajute,folosind un tampon de tifon steril imbibat cu tinctura de propolis.

Se unge usor fara a apasa.

Apoi mai ungeti inca o data peste propolis cu Apireven ( este un unguent apicol natural).Repet se unge fara a apasa, de 2-3 ori pe zi. Mai puteti folosi in locul Apirevenului ,crema de galbenele sau le puteti folosi alternativ.

Ca dieta se recomanda excluderea definitiva din alimentatie ,a zaharului,

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE