"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Orice produs are o data de expirare, iar cosmeticele nu fac nici ele exceptie. Multe dintre ele, insa, nu precizeaza aceste informatii in mod clar pe eticheta. 

Potrivit expertilor, rimelul si fardul pentru pleoape trebuie schimbate o data la trei luni, anticearcanul o data pe an, pudra poate rezista fara probleme si cativa ani, iar in privinta rujului tu decizi cand este cazul sa-l arunci.

iata cum afli cand expira produsele de machiaj

Dar ce faci cand trusa de machiaj este ticsita de produse cosmetice, fiecare cu date de expirare diferite? Stai linistita, nu e nevoie sa tii o evidenta speciala a valabilitatii cosmeticelor; tot ce trebuie sa faci este sa pui in practica urmatorul truc.

Pe fiecare ambalaj sta inscris un simbol care iti indica exact perioada de valabilitate dupa desigilare. 

Majoritatea produselor cosmetice detin acest simbol, cu exceptia celor care expira in termen de peste 30 de luni. Pentru cele care nu detin simbolul salvator, poti folosi un marker ca sa insemnezi data desigilarii pe eticheta ca sa nu te incurci.

Simplu, nu-i asa?

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Sursa: yourstylishlife. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
Pinterest.
sau
Google+.

PUBLICITATE
Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE