"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Razvan

Acest barbat obisnuia sa poarte o esarfa pe cap…. 

PUBLICITATE

Nici macar nu putea sa si-o dea jos singur, asa ca a rugat-o pe sotia sa. Tran Van Hay, din Vietnam, este cunoscut de intreaga lume pentru podoaba sa capilara: acest barbat avea un par cu lungimea de 6 metri.

PUBLICITATE

toti au ramas fara cuvinte cand au vazut

PUBLICITATE

El nu si-a tuns parul timp de 50 de ani, insa aceasta nu este intreaga poveste: nici nu si-a spalat parul timp de 11 ani.

PUBLICITATE

Tran Van Hay a incetat sa isi mai tunda parul dupa ce a avut o experienta traumatizanta cand era tanar. La varsta de 25 de ani, s-a imbolnavit foarte tare dupa ce a mers la frizerie. Acea experienta l-a facut sa aiba fobie de frizer.

PUBLICITATE

Cum parul ii tot crestea, s-a hotarat sa isi faca dread-uri. De cele mai multe ori il purta strans intr-o esarfa.

PUBLICITATE

Lungimea parului l-a facut sa renunte la meseria de fermier, deoarece ajunsese sa aiba probleme de echilibru.

PUBLICITATE

Conform sotiei sale, Nyguen, intreaga personalitate a barbatului s-a schimbat odata cu cresterea parului. S-a convertit la Budism iar calugarii locali l-au inspirat sa devina vrac.

Chiar daca parul sau era mai lung decat cel al lui Hoo Sateow, nu a primit niciodata un titlu in Guiness Book. Tran Van a murit in anul 2010, la varsta de 79 de ani si nu s-a despartit niciodata de podoaba sa capilara.

PUBLICITATE

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]