"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

Haideti sa facem din albul rufelor unul stralucitor iar din cel negru unul fara cusur, cu ajutorul catorva ingrediente simple.


Rufele albe

de ce a turnat o ceasca de cafea in apa de spalat rufe

Rufele dumneavoastra albe au tendinta sa devina gri? Sosetele albe arata ca si cum nu ar fi fost spalate? Incercati aceste metode si albul rufelor va fi unul stralucitor.

Bicarbonat de sodiu

Preparati o solutie din 4 litri apa si 1 ceasca bicarbonat.Clatiti rufele la final cu acest amestec si albul va fi cel mai alb….

Aspirina

Imbibati hainele inainte de spalare in apa fierbinte, in care ati dizolvat 5 tablete de aspirina.Bagati apoi rufele la spalat in mod normal.

Otet

Puneti 1 ceasca de otet alb in masina de spalat pentru rufe. Acest truc iti va pastra culorile rufelor si le va oferi un miros proaspat.

PUBLICITATE

Rufele negre sau inchise la culoare

Negrul prafuit nu este deloc la moda, asa ca noi v-am pregatit cateva metode ca rufele dumneavoastra sa isi mentina culoarea de negru intens si sa arate ca noi.

Cafea sau ceai

Pentru rufele negre, puneti 2 cesti cu cafea sau ceai, la clatire.

Sare

Pentru nuantele inchise precum pruna sau maron, puneti 1 ceasca cu sare grunjoasa, la clatire.

Otet si apa

Pentru mentinerea nuantei denimului, inmuiati blugii intr-un preparat din 5:5 apa si otet, inainte de a-i spala. Puneti apoi blugii in masina de spalat si programati astfel incat spalarea sa fie cu apa rece.

Despre Autor:

Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...