"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Maya

 

Spalatul hainelor nu este chiar o activitate placuta, insa totusi trebuie sa o facem! Nimic nu este mai cumplit decat petele persistente, care pur si simplu nu vor sa dispara. Noi am gasit o metoda simpla si ieftina, cu ajutorul careia va puteti bucura de haine curate!

 

iata ce foloseste vecina cand spala rufele

 

 

Solutia este otetul alb.

 

Otetul alb are acelasi efect ca balsamul. Puneti putin otet alb in masina de spalat, iar hainele vor fi mai curate ca niciodata.

 

In plus, acest produs ajuta si la eliminarea petelor persistente. Datorita acidului din compozitia sa, otetul sporeste actiunea detergentului. Puneti jumatate de pahar cu otet in masina de spalat.

PUBLICITATE

 

Otetul previne si depunerea detergentului pe rufe.

 

Daca exista anumite pete pe haine, care pur si simplu se incapataneaza sa nu dispara, imbibati-le in apa calduta si adaugati jumatate de pahar cu otet. Lasati sa actioneze peste noapte, dupa care spalati in mod obisnuit!

 

 

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE