"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Craparea calcaielor este o afectiune foarte frecventa care, in functie de severitate, poate fi o simpla problema cosmetica sau una care necesita atentie medicala. Calcaiele bolnave trebuie tratate in mod corespunzator pentru a preveni adancirea crapaturilor si, implicit, durerile profunde si sangerarea.

PUBLICITATE

Principalele cauze ale acestei afectiuni sunt aerul uscat, ingrijirea deficitara a picioarelor, alimentatia gresita, imbatranirea, statul in picioare pe suprafete dure si purtarea de incaltaminte non-ergonomica.

PUBLICITATE

foloseste asta pentru calcaie crapate

PUBLICITATE

Iata un remediu casnic eficient pentru aceasta problema! Vecina mea de 57 de ani le foloseste de multa vreme, iar picioarele ei au mereu un aspect sanatos si tanar.

PUBLICITATE

Ingrediente necesare:

– un lighean plin pe jumatate cu apa fiarta

PUBLICITATE

– 7-8 linguri de bicarbonat de sodiu

PUBLICITATE

Preparare:

Seara inainte de culcare, pune apa fiarta in lighean, api toarna bicarbonatul de sodiu. Amesteca bine si incepe sa-ti bagi doar calcaiele in acea apa. Completeaza cu apa fiarta din cand in cand. Trebuie sa stai cu calacaiele scufundate aproximativ 30 de minute.

PUBLICITATE

Dupa ce calcaiele s-au inmuiat, freaca-le bine cu o piatra ponce pana cand pielea moarta se elimina.

PUBLICITATE

La final, aplica putin ulei de cocos pentru hidratare si asta este tot.

Repeta procedura o data pe saptamana si in maxim 30 de zile vei avea calcaiele mult visate!

PUBLICITATE

Despre Autor:

Maya este autor
pentru Secretele.com
Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare.
Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi
pe Facebook si
Pinterest.
sau
Google+.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]