"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Castigatorul Premiului Nobel in Psihologie, neamtul Harald zur Hausen, avertizeaza ca virusul, intalnit in randul vacilor, poate determina aparitia cancerului de colon.

Cercetarile tind sa sustina aceasta ipoteza!

bolile cronice au la baza un virus necunoscut

Multi alti oameni de stiinta avertizeaza cu privire la consumul de carne rosie, deoarece aceasta poate fi direct raspunzatoare de aparitia cancerului de colon. Problema este ca pericolul nu vine doar de la carne, ci si de la lapte.

“Explicatia a fost sustinuta si de prepararea carnii pe gratar, deoarece in aceasta forma apar carcinogenii. Aceasta ipoteza isi poate pierde credibilitatea, deoarece problema se pune si in cazul preparatelor din peste sau pui, pe gratar” adauga Hausen.

El mentioneaza si faptul ca, in Mongolia, carnea rosie nu este consumata, acelasi lucru petrecandu-se si in India, motiveele fiind unele religioase, astfel cazurile de cancer de colon fiind extrem de rare.

Hausen spune, ca dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, cazurile de cancer de colon au crescut rapid si este sigur de faptul ca acest lucru a fost posibil deoarece consumul carnii de vita a crescut.

Omul de stiinta adauga si faptul ca, in cele doua tari din Asia, cancerul de colon nu este prea des intalnit, deoarece populatia nu consuma nici lapte de vaca sau alte produse preparate din acest ingredient.

Hausen a publicat in International Journal of Cancer, un raport prin care arata depistarea, in laptele de vaca, unui ADN de virus necunoscut carcinogen.

Despre autor:

Razvan s-a alaturat
echipei Secretele.com
pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si
pe facebook!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.