"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Ileana Mladinoiu

Vi s-a intamplat vreodata ca dupa spalare sa nu mai gasiti una dintre sosete? Nu e de gluma. Mancarea preferata a masinilor de spalat sunt sosetele, de fapt una dintre ele, incat cealalta ramane desperecheata.

PUBLICITATE

Poate un ciorap sa dispara intr-o masina de spalat? Georg Helleken din Koln, specialist in instalatii, ne dezvaluie secretul.

PUBLICITATE

aveti grija la masina de spalat rufe, va poate inghiti sosetele

PUBLICITATE

Principalul vionovat este tamburul masinii. Soseta se strecoara pur si simplu prin fanta ingusta dintre tamburul de spalare si cauciucul care-l inconjoara.

PUBLICITATE

Acest lucru se intampla, de exemplu, cand incarcam masina la maximum, iar cauciucul este uzat. Celelalte rufe imping intotdeauna soseta, in timpul rotatiilor tamburului, un pic mai departe, prin fanta. Cum se intampla exact, veti vedea in filmuletul de mai jos.

PUBLICITATE

Daca ne-am confruntat cu aceasta neplacere si observam ca se repeta, acum nu ne mai gandim ca e vorba de magie neagra. Soseta este victima inocenta a masinii de spalat care, in timpul programului obisnuit, o inghite.

Desi fenomenul se produce foarte rar, trebuie sa fim intotdeauna foarte vigilenti!

PUBLICITATE

Am citit pe un forum avand ca tema disparitia sosetelor si am gasit urmatorul sfat: “Nu ‘imperecheati’ ciorapii. Cine stie ce hibrizi se pot naste si ne trezim cu fulare sau caciuli caudate”.


PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]