"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un studiu european, a scos la iveala faptul ca in data de 11 septembrie 2001, Gemenele au fost demolate controlat. Studiul a fost realizat de patru fizicieni si a fost publicat in Revista Eurofizica. „Probele arata ca toate cele trei cladiri au fost distruse printr-o demolare controlata.” spun fizicienii.

se pare ca turnurile gemene au cazut prin demolare controlata

WND.COM Spune:

“Avand in vedere implicatiile emotionale, este absolut nesecar ca aceasta ipoteza sa faca obiectul unei investigatii cu adevarat stiintifica si impartiala, de catre autoritatile responsabile” au mai adaugat fizicienii.

Steven Jones, profesor de fizica, in cadrul Universitatii din Brigham, Robert Korol, profesor emerit in inginerie fizica, in cadrul Universitatii din Ontario, Anthony Szamboti, inginer proiectant cu peste 25 de ani de experientea si Ted Walter, director executiv in cadrul Architects & Engineers, au condus acest studiu.

PUBLICITATE

Constient de caracterul controversat al raportului, Europhysics a inclus declaratiile unui editor, in numarul din septembrie al anului septembrie 2016: “Aceasta caracteristica este oarecum diferita de articolele noastre obisnuite pur stiintifice, in sensul ca acesta conține unele speculatii. Cu toate acestea, avand in vedere calendarul si importanta problemei, consideram ca această problema este suficient de tehnica si de interesanta pentru a fi citita de catre cititorii nostri. In mod evident, autorii sunt direct raspunzatori pentru continutul acestui articol.

In luna august 2002, Institutul National de Standarde si Tehnologie, din SUA, a lansat ceea ce urma sa fie o investigatie de sase, privind esecul de la 9/11. S-a a constatat faptul ca ambele Turnuri Gemene, precum și 47 de etaje ale World Trade Center Building 7, care nu au fost lovite de avion, s-au prabusit ca urmare a incendiului. Chiar și NIST a constatat ca cele trei cladiri au fost “singurele cazuri de colaps cunoscute, unde incendiile au jucat un rol important.”

“Se poate repeta ,faptul ca incendiile nu au cauzat prabusirea totala a cladirilor de mari dimensiuni, in data de 9/11″, declara cercetatorii. “Am fost martorii unui eveniment fara precedent in data de 11 septembrie 2001? ”

De asemenea, raportul a concluzionat: “Avand in vedere implicatiile emotionale, moral este absolut necesar ca aceasta ipoteza sa facă obiectul unei investigații cu adevarat stiintifica si impartiala de catre autoritatile responsabile.”

Cercetatorii au descoperit si faptul

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE