"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

CUNOSTEAI ACESTE LUCRURI DESPRE PERSONALITATEA TA?

Parul

iata ce indica prima parte a corpului pe care o speli prima data


Persoanele care se spala intai pe cap si apoi pe corp sunt de cele mai multe ori creative si au inclinatie artistica. Sunt firi visatoare, dar poseda si resursele necesare indeplinirii visurilor si obiectivelor propuse, doar ca le cam lipseste motivatia.

Aceste persoane nu pun mare pret pe aspectul financiar. Anturajul lor de prieteni este alcatuit in special din intelectuali si artisti. Sunt devotate partenerului/partenerei de viata si fac tot ce le sta in putinta ca sa il/o multumeasca. Punctul lor forte este talentul artistic, pe care de multe ori ajung sa si-l cultive. Natura si spiritualitatea reprezinta cele mai importante surse de inspiratie pentru persoanele din aceasta categorie. Fac pereche buna cu persoanele care se spala intai pe piept.

Pieptul

Aceste persoane au o personalitate pragmatica, simpla, sincera si receptiva. Detesta sa fie intrerupte atunci cand incearca sa se concentreze si nu prea manifesta rabdare fata de persoanele cu mentalitati diferite. In viata de cuplu, sunt loiale si poseda mult spirit de sacrificiu. Ar trebui sa incerce sa fie mai spontane si mai rabdatoare, precum si sa invete sa acorde mai mult timp activitatilor de relaxare. Fac pereche buna cu persoanele care se spala intai pe cap.Axilele

PUBLICITATE

Din aceasta categorie fac parte persoanele demne de incredere si devotate. Sunt foarte populare si iubite si se remarca prin altruismul de care dau mereu dovada. De multe ori se insala in privinta oamenilor in care investesc sentimente pentru ca sunt destul de naive. In principal, acestor persoane li se recomanda sa isi rezerve mai mult timp pentru ele insele si sa-si dezvolte latura spirituala ca sa fie fericite si implinite. Fac pereche buna cu persoanele care se spala intai pe umeri.

Fata

Aceste persoane pun mare accent pe avere si sunt determinate sa munceasca din greu pentru a obtine banii pe care si-i doresc. Sunt foarte sociabile si foarte pragmatice. Adeseori sunt intelese gresit si considerate egocentriste si aspre, dar acest aspect nu le deranjeaza prea tare. Au o imaginatie bogata si isi propun multe obiective. Sunt destul de dependente de partener(a), asa ca li se recomanda

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!