"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Societatea Americana de Cancer. Problemele bruste de greutate pot semnala inclusiv cancer pancreatic, stomacal, esofagian sau pulmonar.

6. Tuse persistenta

PUBLICITATE

Tusea persistenta care dureaza mai mult de 2 sau 3 saptamani si nu este cauzata de alergii sau infectii ale tractului respirator superior, precum si tusea cu sange, necesita un control medical de specialitate. Nu numai fumatorii sunt in pericol de cancer pulmonar, ci si persoanele care nu au fumat niciodata. Majoritatea cazurilor de cancer pulmonar la nefumatori sunt depistate la femei.

PUBLICITATE

7. Oboseala

Oboseala si extenuarea care nu se amelioreaza in urma odihnei prelungite pot semnala leucemie, cancer de colon sau cancer stomacal. Oboseala poate deveni rapid o problema grava dar, din pacate, este usor de trecut cu vederea.

PUBLICITATE

8. Modificari ale pielii

PUBLICITATE

Examineaza cu atentie pielea la intervale regulate si mergi la medic daca observi modificari suspecte. Semnele pe care trebuie sa le ai in vedere sunt aftele bucale persistente (in special la fumatori si consumatorii de alcool), care pot indica boli canceroase ale cavitatii orale.

Despre autor:

PUBLICITATE

Petrut s-a alaturat
echipei Secretele pentru
a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]