"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Cristian Iacov

Acesta este un caz adevarat, al unui domn din Braila, bolnav de ciroza hepatica avansata cu hipertensiune portala ceea ce a dus la aparitia ascitei. Acest domn a reusit sa se vindece miraculos, in ciuda prognosticurilor medicilor care nu-i dadeau de trait mai mult de 3 luni.

acest barbat a tratat natural ciroza

Totul a inceput in anul 2010, cand in urma unor analize, a descoperit ca are probleme de sanatate destul de serioase. A mers la spital si in urma investigatiilor amanuntite, diagnosticul a fost clar : ciroza hepatica avansata cu ascita.

Vestea a cazut ca din cer pentru el, parca nu-i venea sa creada ca i se intampla tocmai lui. Mai mult decat atat, medicii nu-i mai dadeau nici o sansa de supravietuire.

Dupa ceva vreme petrecuta pe paturile spitalului, ajunsese sa cantareasca 54 de kilograme, avand in vedere ca plecase de la 76. ” Ce sa mai, eram ca o mumie” ne-a relatat el.

Intr-o buna zi, cand a plecat din salon pana la piata de langa spital sa-si cumpere ceva de mancare, l-a oprit un domn mai in varsta pentru a-l intreba de ce boala sufera. A fost momentul in care viata lui s-a schimbat. Acel domn mai in varsta parca a fost trimisul lui Dumnezeu….

PUBLICITATE

Acesta i-a sugerat sa consume zilnic, pe stomacul gol, un litru de ceai din radacina de agud alb si sa mearga la un vraci sa se “taie sub limba”.

Zis si facut!

A inceput sa faca propriul tratament cu acest ceai si……surpriza! Dupa ceva timp de consum, burta a ajuns la dimensiuni normale, lichidul eliminindu-se pe cale naturala.

Ceaiul din radacina de agud alb se prepara astfel: la 1 litru de apa se adauga o lingurita de radacina de agud alb maruntita. Se lasa pe foc pana cand da in clocot. Se acopera pentru a face infuzie si se consuma caldut sau rece pe stomacul gol dimineata. Ideea este ca trebuie facut in fiecare zi un ceai nou. Nu se consuma de pe o zi pe alta.

Radacina de agud alb (dud) este extrem de importanta in ascita, ajutand la eliminarea lichidului respectiv prin urina. Din cauza acestei radacini, cat timp va lua ceaiul, pacientul va urina foarte des, iar la inceputul tratamentului urina va fi de culoare

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE