"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Ileana Mladinoiu

In timpul unei intalniri, indiferent de natura ei, 80% din prima impresie despre o persoana se bazeaza pe fizionomia si pe atitudinea transmisa de aceasta.

De cate ori ati reflectat, insa, asupra mesajelor pe care le transmit look-ul si atitudinea? Sunteti total multumite de ele?

Pentru a crea o imagine si un comportament pozitiv, iata cateva piste:

creeaza-ti o imagine pozitiva

Iesiti din starea de a va judeca mereu

Priviti-va ca si cum ati vedea un prieten/o prietena cu bunatate si afectiune, fara sa emiteti sistematic judecati aspre despre voi. Imaginati-va cum ar fi sa nu va mai criticati corpul, situatia financiara, relationala sau profesionala?

PUBLICITATE

Intrati intr-o zona de pace interioara, nu mai aveti niciun motiv de a va stresa, redescoperiti bucuria din voi si invatati sa considerati judecatile doar simple puncte de vedere.

Uitati de complexe

Imaginea pe care ne-o facem despre noi este falsa, bazata pe perceptia interna, subiectiva. Cel mai mic defect are, la unele dintre noi, tendinta de a capata proportii catastrofale (sunt prea slaba, prea grasa, am fata ca un oval…).

Ca sa iesim din situatie, alegem sa vedem partea plina a paharului. Analizam care ar fi atuul nostru. Ne intrebam ce este bine la noi, descoperind cel putin 10 puncte pozitive, necesitand valorificarea lor, pedalarea pe ele.

Acceptati-va particularitatile

Toate avem anumite particularitati, nu putem semana unele cu altele. Ni le asumam. Adesea, diferentele, chiar daca ne avantajeaza, sunt ignorate cu buna stiinta.


Eliberati-va de “catuse”, de canoane, pentru a fi cu adevarat voi insiva

Frumusetea retusata, stiti la ce ma refer, este o ca o adevarata poluare. Un chip perfect, fara fermecatorul zambet, nu transmite nimic, nimic pozitiv. Va proiectati de multe ori asupra altor femei, considerate extraordinare din toate punctele de vedere, si nu realizati ca stima de sine dispare. Nu incercati sa fiti ca toate celelalte, fiti voi inseva, naturale.

Constientizati ca frumusetea este o combinatie unica

Este o mare bucurie sa fii tu insati, sa te accepti asa cum esti. Fiecare femeie este frumoasa in felul ei, cu povestea sa si cu temperamentul sau.

In materie de look, exprimati-va gusturile in acord cu ceea ce vi se potriveste, fara a va forta sa urmati tenditele, printr-un detaliu care sa devina marca proprie si care ar putea sa

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2
Citește restul articolului pe pagina următoare.
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE