"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seven + 10 =

eleven − four =

Un articol de Razvan

loading...

 

Din pacate, rasismul este ca un cancer in societatea de astazi, si chiar poate lua forme periculoase. Fie ca este vorba de acte de rasism fatise sau ascunse, aceasta molima pericliteaza drepturile fundamentale ale oamenilor de pretutindeni.

 

aceasta femeie a refuzat sa stea in avion langa un barbat de culoare

 

 

In videoclipul de mai jos, o femeie alba a primit un loc in avion langa un barbat de culoare. Aceasta cheama insotitoarea de zbor si i se plange ca vrea neaparat sa fie mutata pe un alt loc, intrucat nu concepe sa calatoreasca alaturi de o persoana de alta rasa.

 

Insotitoarea de zbor o informeaza pe pasagera ca la clasa economica nu mai sunt locuri disponibile, dar ii promite ca va vorbi cu capitanul ca sa gaseasca o solutie. La intoarcere, insotitoarea de zbor o anunta ca este un loc liber la clasa 1 cu mentiunea ca niciun pasager al companiei lor nu ar trebui sa fie nevoit „sa calatoreasca alaturi de o astfel de persoana josnica”.

 

Urmareste videoclipul pentru a afla deznodamantul si nu uita sa-l distribui mai departe si prietenilor!

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.