"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Petrut

Industria cancerului este cu adevarat o afacere banoasa in America, iar persoanele direct interesate nu isi permit sa riste gasirea unui leac propriu-zis pentru cancer. Daca tratamentele alternative eficiente pentru cancer ar fi aprobate, toata aceasta afacere s-ar prabusi.

Cartelul farmaceutic nu-si doreste asta. Omenirea pierde lupta impotriva cancerului din cauza lacomiei corporatistilor.

nu se urmareste gasirea tratamentului bolilor cronice

La inceputul secolului trecut, incidenta cancerului era de numai 1 la 20 de persoane. In 1940, incidenta era de 1 la 16 persoane. In 1970, 1 la 10 persoane. Iar astazi? Astazi o persoana din trei se imbolnaveste de cancer la un moment dat.

Health Impact News relateaza:

Industria cancerului este propabil cea mai prospera afacere din Statele Unite ale Americii. In 2014, In SUA s-au inregistrat aproximativ 1.665.540 de cazuri de cancer diagnosticate si 585.700 de decese ca urmare a bolii. Prin diferite agentii federale de cercetare a cancerului precum NCI, Institutul National de Cancer, se ruleaza in prezent 6 miliarde de dolari din banii contribuabililor. Potrivit NCI, costurile ingrijirii medicale in cazurile de cancer se ridica la 125 de miliarde de dolari, fiind asteptata o crestere de 39% pana in 2020, adica pana la suma de 173 de miliarde de dolari.

Industria cancerului angajeaza prea mult personal si produce un venit prea mic ca sa isi permita luxul gasirii unui leac. Toate cercetarile din prezent asupra medicamentelor anticancer pornesc de la premisa dezvoltarii pietei de cancer, si nu micsorarea ei.

John Thomas ne explica de ce industria cancerului din prezent incaseaza profituri mari de pe urma tratamentului cancerului, dar nu isi permite sa vindece de fapt boala.

PUBLICITATE

Cancerul produce prea multi bani ca sa fie vindecat

In documentarul din 2010 cu titlul „Cut Poison Burn” (Chiureteaza, otraveste, arde), producatorul Wayne Chesler prezinta argumente solide despre coruptia din industria tratamentului conventional pentru cancer din SUA. Iata sapte comentarii desprinse din documentar, care arata in mod clar ca America este departe de a castiga razboiul impotriva cancerului.

„Incepand din 1920 si pana in prezent, am progresat foarte putin in dezvoltarea de tratamente impotriva cancerului la adulti. O persoana care se imbolnaveste astazi de cancer de san sau cancer de prostata nu traieste mai mult decat o persoana care s-ar fi imbolnavit in 1920.” (Charles B. Simone, medic oncolog

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
PUBLICITATE
1 2 3 4 5
Citește restul articolului pe pagina următoare.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE