"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Petrut

Cand arunci o privire la batranul fragil Murasi invelit in patura, nu ai banui nicio clipa ca trupul sau ascunde un secret formidabil: fostul cizmar din India are 179 de ani si este in mod oficial cel mai varstnic barbat de pe planeta.

PUBLICITATE

acest batran dezvaluie secretul nemuririi

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Murasi s-a nascut in 1835 – sau cel putin asta indica registrele – pe timpul epocii colonialiste britanice. Cu doua secole si sapte generatii mai tarziu, barbatul este mai longeviv decat proprii copii, nepoti si stranepoti.

Aceasta este partea tragica a „nemuririi” sale. „Moartea a uitat sa ma ia”, a afirmat Mursai. „De la o vreme, am ajuns sa nu mai trag sperante ca o sa mor si eu in mod firesc ca toti ceilalti. Am ajuns sa cred ca sunt nemuritor.” Murasi nu se sfieste sa impartaseasca secretul longevitatii sale incredibile: „Trucul meu este sa ma las purtat de orice experienta a vietii.”

PUBLICITATE

Daca pacea si linistea sunt intr-adevar ingredientele pentru nemurire, cu siguranta avem lucruri de invatat de la Murasi. 

PUBLICITATE

Dar acum serios: cine vrea sa traiasca vesnic?

Despre autor:

PUBLICITATE

Petrut s-a alaturat
echipei Secretele pentru
a veni in sprijinul oamenilor cu informatii despre o viata sanatoasa. Pe Petrut il puteti gasi pe facebook!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]