"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

In majoritatea cazurilor, sforaitul cronic nu reprezinta o problema decat pentru cei care dorm alaturi de persoanele cu aceasta afectiune. Sforaitul sonor noapte de noapte tulbura somnul „norocosilor” din preajma, iar insomniile repetate sunt o problema majora pentru victimele colaterale.

 

scapa simplu de sforait

 

 

De cele mai multe ori, sforaitul se produce pe timpul stadiului de somn adanc al persoanelor cu deformatii ale peretilor nazali sau cu congestie nazala, dar si al persoanelor supraponderale si al consumatorilor de alcool. O alta cauza posibila este excesul de flegma de pe peretii gatului si ai nasului.

 

Iata insa o veste buna!

 

Avem pentru tine un remediu natural eficient impotriva sforaitului. Majoritatea celor care l-au folosit sustin ca i-a ajutat sa rezolve definitiv problema sforaitului.

 

Ingrediente:

 

• 1/4 lamaie

 

• 2 morcovi

 

• 1 radacina proaspata de ghimbir

 

• 2 mere

 

Metoda de preparare:

 

Combina ingredientele de mai sus si paseaza-le bine in storcatorul de fructe sau in blender.

 

Mod de administrare:

 

Consuma sucul concentrat in fiecare seara cu cateva ore inainte de culcare.

 

Eficienta remediului consta in proprietatile ingredientelor continute. Continutul mare de vitamina C al sucului de lamaie subtiaza fluidele nazale si curata narile, efect sustinut si de morcovi si de mere, care curata nasul si incurajeaza somnul profund. In plus, ghimbirul detensioneaza compartimentul nazal si are efect analgezic.

 

Sforaitul nu reprezinta in sine un pericol pentru sanatate, dar problemele recurente de respiratie si de inducere a starii de somn reclama un examen medical de specialitate.

 

 

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.