"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Nu vrem sa va alarmam, insa este ceva ce trebuie sa aflam cu totii si sa incercam sa luam masuri…..

povestea de la timisoara care te va surprinde

O poveste-reportaj a unui aradean, Sebastian Pop, postata pe Facebook, ne-a facut sa ne cutremuram doar imaginandu-ne intreaga poveste. Special Arad a cerut permisiunea acestuia de a prelua intreaga „povestire”, nu inainte de a va spune ca l-am intrebat de doua ori daca e adevarat. Raspunsul a fost afirmativ…

„M-am mai enervat eu pe multe chestii in ultima vreme dar pe asta trebuie sa v-o povestesc neaparat……Fusai la tir aseara in Timisoara impreuna cu Robert Fundeanu. Nu la camioane (TIR), la poligon de tir unde tragi cu arma letala intr-o tinta, asistat de un instructor. Demult vroiam sa merg dar tot timpul intervenea cate ceva, asa ca ieri am sunat pentru o programare si am gasit doua locuri de la 21:45.

PUBLICITATE

Am ajuns la cladirea de langa Iulius Mall putin inainte de ora stabilita si am parcat in curte cumincior. Cladirea trebuie sa fi fost ceva depozit sau fabrica ceausista pentru ca traditionalul lift de marfa (nefunctional) strajuia o fosta rampa de incarcare care te ducea cu gandul inapoi in timp in anii 80-90. Urmarind indicatoarele, am ajuns la etajul trei in fata unei usi metalice cu vizor care se deschide doar pe dinauntru, de deasupra careia ne urmarea o camera de luat vederi cu infrarosu.

Sun si dupa cateva secunde ni se deschide, un tip foarte amabil ne pofteste inauntru si ne recomanda o cafea sau ceva racoritor pana ne inregistreaza documentele.
In interior cred ca erau sase mese rotunde cu cate 5-6 scaune, cateva incalzitoare cu gaz si o multime de materiale si regulamente despre arme de foc.

Am ales repede o revista de pe masa despre Glock si o rasfoiam cu mare interes asteptand cu ceva emotie prima tragere cu munitie reala. Nu, nu am facut armata in uniforma statului, am facut-o mai tarziu, dupa facultate, la Coca-Cola in costum. Am parcurs procedurile de inregistrare si pregatirea teoretica. Intre timp zona de tragere s-a eliberat si a venit randul nostru.

Ca arma de tragere am ales un Glock 34, arma de 9 mm, un fel Glock 17 dar cu teava mai lunga. Este una din cele mai bune

…Continuare pe pagina urmatoare

Share on Facebook
1 2 3 4
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE

x
Da-ne un 'Like'!