"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Eclipsa care va avea loc vinerea aceasta, presupune doua teme importante: adevarul si creativitatea.

Haideti sa discutam despre ele!

PUBLICITATE

eclipsa din septembrie scoate la suprafata creativitatea

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Aceasta eclipsa a lunii, este una extrem de puternica si va scoate la iveala unele emotii dureroase, ale fiecaruia dintre noi. Orice luna plina influenteaza energetic relatiile, asa ca aceasta nu va fi diferita. Fie ca are legatura cu relatia personala sau cu o alta persoana, aceasta eclipsa ne va limpezi gandurile.

Va amintiti de bagajul acela, pe care il carati dupa dumneavoastra de luni bune? Il veti deschide in curand, asa ca pregatiti-va!

PUBLICITATE

In momentul in care se va intampla acest lucru, trebuie sa intelegetica toate au un scop si ca este necesara o reevaluare a lucrurilor pozitive si a celor negative. Da, poate fi o perioada dureroasa, insa exista un scop pentru orice.

PUBLICITATE

Cum aceasta eclipsa detine energia adevarului, asteptati-va ca toate emotiile, pe care le-ati tinut ascunse, sa iese la iveala.

Desigur ca acest proces poate fi extrem de dureros, insa trebuie sa fim suficient de puternici pentru a-l infrunta. Aceasta tarie izvoraste din dorinta de a cunoaste ceea ce este de facut in procesul de schimbare si constientizare.

PUBLICITATE

Daca veti descoperi ca aveti ganduri suplimentare, nu le ignorati! Acestea sunt mesaje transmise de Univers.

PUBLICITATE

Cum stapanim aceste emotii si revelatii? Aceasta eclipsa apare in zodia Pesti, asa ca exista si latura creativa.

Desenati, pictati, scrieti, ascultati muzica- orice forma de arta este bine venita. Aceasta este cea mai buna metoda de a ne incarca trupul cu energia eclipsei.

PUBLICITATE

Daca nu sunteti genul artistic sau creativ, nu va faceti griji! Cu totii avem o latura ceativa, trebuie doar sa ne dorim sa o descoperim. Nu exista judecata a creativitatii!

PUBLICITATE

Ca nota de final, daca va aflati in orice parte a Europei, Asiiei, Africii sau Australiei, puteti sa vedeti eclipsa, insa cu totii trebuie sa stiti ca indiferent unde ne-am afla, aceasta eclipsa ne va incarca pe toti energetic!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]