"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

 

Pare o farsa dar, dupa ce am verificat metoda, m-am convins ca intr-adevar functioneaza!

 

scapa definitivi de paianjeni si soareci

 

 

Fie ca ai probleme cu insectele ori cu soarecii, serviciile specializate si substantele profesionale destinate eradicarii invaziilor au preturi foarte piperate. Metoda peste care am dat de curand se foloseste in popor din vechime, si este incredibil de eficienta. Tot ce presupune este sa folosesti plicuri de ceai.

 

Dar nu orice fel de ceai, ci ceai de menta.

 

Inmoaie cateva plicuri de ceai de menta intr-un ibric cu apa clocotita ca sa activezi substanta concentrata, apoi asaza plicurile in zonele frecventate de paianjeni sau de soareci.

 

Cel mai indicat este sa le plasezi pe la colturile camerelor, pe la praguri, pe langa ferestre si prin alte locuri de acces pentru insecte si soareci, iar invadatorii nu vor mai indrazni sa circule prin zonele protejate!

 

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...
PUBLICITATE