"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Un articol de Razvan

Exista multe mituri despre cum sa tai ceapa, la fel cum exista si despre Atlantis, Bigfoot si Elvis. Nenumarate trucuri ofera indicatii despre cum sa previi sa “plangi” atunci cand tai ceapa. Toate acestea au un lucru in comun: sunt false.

taie si tu asa ceapa

Daca trucul cu chibritul nu functioneaza, sau cel cu apa din gura, sau cel cu guma de mestecat din gura, atunci trebuie sa gasesti o alternativa. Nu iti mai pierde timpul folosind trucuri inutile, deoarece nu te vor ajuta sa iti pastrezi ochii uscati.

Apropo, gazele emanate de ceapa sunt cele care cauzeaza reactia neplacuta. Ele sunt emise atunci cand tai ceapa, rezultatul fiind iritarea ochilor…

Ce poti face ca sa previi asta este usor!

Trebuie doar sa pui o lumanare aprinsa chiar langa tocator. Lumanarea va arde cele mai iritante gaze, ferindu-ti ochii de lacrimi si disconfort.

Lacrimile pe care le scutesti astfel, pot fi lasate sa curga in timpul unui film de dragoste sau pentru orice alt motiv. Exista atat de multe alte motive ca sa plangi – bune si rele- dar taiatul cepei sigur nu se numara printre ele!

PUBLICITATE

Despre autor:

Razvan s-a alaturat echipei Secretele.com pentru a veni in sprijinul oamenilor cu informatii pretioase despre o viata sanatoasa.Pe Razvan il puteti gasi si
pe facebook!

Share on Facebook
PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

loading...
loading...